Thursday, March 12, 2009

MANA BISKUT HUP SENG KU???

Hahaha...waahh sekarang kalo nak luahkan perasaan jer kat blog huhuhu...sesuai ke??..aku pon nak luahkan la hehehe....Ok now tengah lunch time..kalo korang ingat entri yang ni ...so hari ni aku ala2 malas nak kuar sebab tadi da gi dating ngan officer aku pergi ke FST tengok tempat nak buat career talk besok...oleh kerana tiada parking di fakulti...maka dia park di Kolej Cik Najwa (KIY)...cuaca dah lah panas...Hahaha kesian aku..termengah2 lah juga turun dan naik bukit...Hi5 Emoticon


So macam biasa bila dah tak tau nak makan apa..mestilah pergi ke pantry buat lah air Milo ke...dan tadi bila aku buka tin biskut Hup Seng kesayangan...Aikkk...mana biskutku???dah abissss....uwaaaa....nak turun kat cafe macam tak best jer...last2 call Kak Su minta tolong beli cucuk2 kat Warta sebab dia dah kuar ngan En. Haiqal...diaorang ajak aku belagak tak nak ikut...padan muka huhuhu...

Kat opis aku yang jaga makan2 dan opis ni haruslah Kak Linda yang baik dan jelita...So Akak stok kita mana?? Mana Biskut kesayangan Hup Seng itu??Hehehe bukan nak marah Akak tau...saya tau akak menjaga opis dan pantry dengan sangat baik dan cemerlang gemilang terbilang....Oleh itu dengan luahan di blog ini...sudilah kiranya menyuruh Ijal beli nanti kerana Biskut Hup Seng tidak dapat dipisahkan denganku huhuhu....Hi5 Emoticon

p/s: semalam biskut tu penuh 1 tin :)

6 comments:

nizam said...

elok la weeda muko ko pun tak lamo laei macam hup seng tu...heheheh

weeda said...

nanti boleh lah letak gambar aku kat tin biskut tu hahaha..tapi kot jualan menurun plak :P

shibam.blogspot.com said...

ni lah gunanya blog weeda, memang tempat luahan perasaan gitu, serious, memang akan akak pasang cctv kat pantry tu, besok ada ye stok biskut cap ping pong tu, siapa yang bawak balik biskut pantry tu balik umah, akak doakan biar terkena cirit birit 3 hari 3 malam, so kita akan tahu siapa culprit nya, budusss

zeera said...

ya..cite ni antara yg terhangat dlm keta ku td..
wei pulangkan..cian kt akak aku wei..

Sue Vogue said...

kalau dah masuk perut camne nk pulangkan...takpe esok kita bwk Pil Chi Kit Teck On letak kt pantry...weeda jgn nangis ye..x dpt biskut tp dpt KFC..

weeda said...

baiklah sila jalankan siasatan detektif2 sekalian..huhuhu....