Tuesday, March 3, 2009

Johnny's Restaurants...Jalan2 cari makan :)

Bajet ala2 Tg Maria Sabri Jalan2 cari makan tu cakaplah..Jom kita makan...huhuhu...Lepas dah penat buat recording beramai-ramai selama 4 jam..kami pon singgah makan di Johnny's Restaurant...

Cik Najwa tengah masak ala-ala seorang chef profesional...tak sabar-sabar kami nak makan sebab nampak cedapp jer hehehe

Sumer happy jer...ye lah makan free, sedap lak tu hehehe....

Ok jom makan...aku dah tak toleh dah...ngadap mangkuk jer hehehe....

Alhamdulillah...kami semua dah kenyangg :) licin dah semua hehehe....lepas makan tu salam2 dan terus balik umah...masa balik hujan turun lebat..nasib baik umah aku tak berapa jauh...adakah sebab kami nyanyi lama tadi???huhuhu....anyway memang sangat best masa tu...balik umah jer suami aku pon baru jer balik..masing2 cerita apa aktiviti kami hari tu...bila dia tanya nyanyi lagu apa? makan apa? aku kata nanti bacalah blog hehehe....so minggu depan weekend pon dah ada program...ok tata...

4 comments:

mama_Lieya said...

wahh...meriahnyer...
jom g blog mama plak.....

www.dalia2cute.blogspot.com

weeda said...

thank you singgah di blog saya :)

lakimu.. said...

Uikss???? Makan kat Johnny's pulak??

weeda said...

hehehe a'ah..i followww jer... :)