Tuesday, March 10, 2009

Khabar dari Adikku..

Salam...nampaknyer aku bercuti dari last Friday sampailah semalam..macam-macam citer aku leh nak citer kat sini hehehe...Sebenarnya 3 Mac ari tu birthday kakak (Diana)..tapi tak buat pape pon...Then sebelum ni Pochue ada bagi birthday card untuk dia..untuk kitaorang plak ada dapat postcard and stick yang dah didecorate dengan cantiknya sorang satu...aku jer tak update2 lagi...



Pochue..ni Angah nak tanya nih.. N perli ke apa ha??hahaha...tengok lah stick aku dia bagi yang ada pita ukur tu tauu...cis Pochue nasib ko jauh!huhuhu

Ini birthday card for Diana...ada kek and present tau dalam tu...tapi lukisan je lah huhuhu :P

Pose istimewa untuk Pochue...adik-adik sedang baca kad masing2...macam model kanak-kanak muslimah pon ada nih hehehe..actually diaorang baru balik mengaji malam tu :)

Orait..thanks Pochue...Alhamdulillah dikhabarkan dia pon sangat ok disana... :)

No comments: