Friday, March 27, 2009

Tag dari bam bam bam SHIBAM Jelita ta ta...(sila nyanyi ye :P)

Salam...dapat tag dari Kak Linda...rasa macam tak tau je nak jawap apa...tapi kira boleh la ekk...ngarut pon ngarut la... :P

1.If u can have a dream to come true, what would it be ?

Kalau bercakap pasal impian ni..macam2 sebenarnya..impian untuk dunia ni mmg banyak...impian di akhirat pon ada...Tapi untuk saat ni impian aku ialah nak dapat anak ye la nak merasalah jadi seorang ibu cewahh....huhuhu. Lagi satu aku nak ada bakat macam Yuna yang penyanyi tu..sangat sempoi dan best...lagikan aku nak....Haaa aku dah kata macam2 kalo nak dibagitau...tak per lah biar aku sorang layan angan2 dan impian aku hehehe...

2. What would u do with a billion dollars?

Wow..ni pon kalo aku bagitau list dia macam2 tak terkira...Ye lah kalau duit dah banyak nak buat apa pon boleh...Tapi kalo betul semestinya aku bagi kesenangan kepada ahli-ahli keluarga aku yang kat sini and kampung dulu..apa ajer impian emak aku..mentua aku sumer aku tunaikan...pastu wajib buat kebajikan dan simpanan...Citer lebih pon tak guna..no money no talk ye...

3. How would u see yourself in ten years time ?

Tahun ni aku 27 dah..means lagi 10 years aku 37 tahun..Aku harap pada masa tu aku dah jadi ibu kepada beberapa orang anak, isteri yang semakin baik dan matang, ekonomi dah kukuh betul, nak awet muda sebab nak join kelab Kak Shibam and Kak Julie...kalo leh nak semakin cantik dan disayangi suami..hehehe terlebih sudah...dan juga aku harap by that time aku dah boleh bagi kesenangan pada sumer family aku...aminnn...

4. What's the first thing u do when u wake up ?

Cari hp nak tutup alarm...

5. Name a friend whose name starts with the letter 'F'

Fad and Farah kat PHUM hehehe...ni yang jumpa selalu untuk masa ni lah..

6. Why did u answer & post this ?

Sebab tak nak kecewakan Kak Shibam yang dah tag aku...Nanti dia majuk sangat susah nak pujuk..dah la aku ni tak banyak cakap hehehe...

List 6 people to tag :

1. Roha (aku tau ko bz..aku nak tambahkan lagi keBZan ko huhuhu)
2. Ita
3. Jaja
4. Nurul Cik Puteri
5. Fad Mama Irfan yang comel
6. Kak Sue yang vogue

OK dah bayar hutang tag hehehe...6 orang di atas sila jawab yer.. papai :)

3 comments:

shibam.blogspot.com said...

ha ha ha, so lagi sepuluh tahun tu dalam kelab awets mudes nanti, apalah jawatan nya nanti ye

cik adik manis anne said...

hahahahha...harap² termakbul semuanya ye kak weeda...

weeda said...

anne kalo ko ada blog leh la aku tag ko jugak hehehe...baik ko buat cepat..Kak Linda dah nak tubuhkan kelab blog betul2 nih..tengah plan aktiviti jer nih :P