Tuesday, March 10, 2009

Award lagi (ceh macam dapat banyak jer :P)

1. Dapat award ni from Kak Linda...kalo aku dapat pape...aku bagi kat dia..kalo dia dapat pape pon bagi kat aku balik hehehe...ye lah tu kan Tok Guru Blog aku hihihi...tapi Tok guru Handalan dah jarang plak update blog (Teratak Aku).Anyway thank you Kak Linda...



2.Link atau ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda :-

Kalo link pendek sangat..nak ceritalah hehehe...Award ini telah dianugerahkan oleh seseorang bernama Kak Linda. Kak Linda apa kata next time ko bagi aku award dalam bentuk cash ke baru best...hahahaha sangat tak logik kan? confirm award or tag tag ni dah tak bersambung-sambung huhuhu :P

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri :
OK aku tak tau nak letak apa...so aku letak apa yang aku buat setiap hari terutamanya masa weekdays...inilah yang berulang-ulang setiap hari...

1. Pagi2 kejut suami bangun..Ada lagu khas yang aku reka untuk dia..tajuk lagu tu 5 minit..sebab tiap2 hari bila kejut je dia akan cakap..5 minit...bila dah 5 minit...aku kejut balik...5 minit yang...sudahnya aku memang kena bangun awal sebab nak pastikan dia tak lambat gi keje..sabar je laa hehehe...

2. Pergi kerja dan buat kerja

3. Buat blog bila line agak2 clear..kalo bz malamnyer update blog kalo rajin hehehe

4. Balik Keje

5. Masak kalo Mak aku lom masak..selalunyer aku kena masuk sup2 or sayur

6. Tengok SpaQ - Untuk masa ni lah..Ini sumer sebab Mak aku la follow citer tu..aku pon dah terikut..yang Season 1 aku tak tengok langsung lak

7. Gosok Baju - Aku adalah seorang yang malas bab2 gosok baju nih dan segala hal2 kain nih..hahaha

8. Lipat Baju kalo rajin..selalunyer dah banyak2 baru lipat huhuhu

9. Tengok TV kalo citer best

10. Jam pukul 10pm jer aku mesti dah ngantuk..so aku memang tido awal


4.OK 5 penerima award seterusnya ialah:


Aku macam tamak lah tak nak bagi 5 orang...aku pemurah so nak bagi semua followers aku award nih hehehe...Weh korang amek cepat ek...Saper tak amek memang sombong tau huhuhu...

3 comments:

mamaaina said...

wei !aku gedik2 nak buat boleh..aku tak pedulik aku buat jer

mamaaina said...

ida,tak jadi lah buat..macam dah buat jer tag nie...okie

weeda said...

tu lah Roha da gedik2 tak jadi plak hehehe...nanti la kot sesaper bagi tag2 lagi aku bagi ko ek..seronok jugak kan hehehe :)