Monday, March 23, 2009

Habis sudah...

Yeayyy abis dah program opis aku...untuk aktiviti yang besar macam ni lah...yang kecik2 tetap ada...ingat nak amek cuti...tapi dalam waktu terdekat ni ada lagi 2 career talk...agaknya lepas bulan 4 la kot baru aku dapat nak bercuti huhuhu...Program hari tu berjalan dengan lancar...so bila dah kat dewan kami tak de buat apa sangat..just pastikan semua ok seperti yang dirancang..pelajar2 urusetia pon sedia membantu urusan2 macam pendaftaran ke...selebihnya tak ada apa sangatlah..sebab yang betul2 sibuk masa before program nak pastikan dan banyak follow up itu ini...


Barisan kakitangan yang bertungkus lumus untuk program ini...

Kak Linda, Me, Kak Su and En Haiqal...kerja weekend pon kena hepi-hepi kan diri..kalo tak busannnn..dah la 2 hari..

Nasib En Haiqal bawa laptop and ada wi fi dekat DG tu...so amek2 gambar kat laptop En. Haiqal...Kak Linda siap berlintas langsung update blognyer kat DG..Blog dia harus di update tepat pada masa kerana banyak peminat dan kena sentiasa hot, terkini dan sensasi...waahh macam tag line Tv la plak...huhuhu. Yer lah dengar jer penceramah tu cakap busan jugak..tak tau lah yang sesi ni speaker banyak tak berapa best la...hehehe...Tapi Alhamdulillah dah lepas dah pon...

Terima kasih pada adik2 dari unit kerjaya dan fakulti2 yang sudi menolong kami..korang memang sangat baik dan rajin :)

5 comments:

shibam.blogspot.com said...

wah wah wah weeda dan sue sue melentoks2 di bahu shibam, so yang lenlain tu jangan rampas port tu, port tu untuk weeda dan sue sue lentok2 kat opis jer, kat umah port Mr. R lah pulak, la la la la

weeda said...

hehehe sajer manja2...

NoHAno said...

weeda.. mcm ada missing seseorg ms xtvt ni... di manakh beliau? hu hu

weeda said...

"seseorang" yang mana? sebab rasa2 lebih dari sorang suka missing2 time2 macam nih huhuhu....

NoHAno said...

heheeee.. seseorg yg...
baeklah berdua org lah heh3 :P