Friday, July 27, 2012

Tempahan Cheese Tart 2012

Salam....Alhamdulillah hari ni dah hari ke 7 kita berpuasa...

Sejak saya post kat blog dan FB tentang cheese tart adalah juga dapat tempahan sikit dari rakan2 dan dari pelanggan dari internet. Alhamdulillah setakat ni semua bagi feedback yang sangat baik. Terasa senang sikit hati ni bila pelanggan berpuas hati dengan apa yang kita jual. Maklumlah baru cuba2 nak niaga...banyak lagi nak kena belajar hehehe... 

Saya kongsikan sikit antara beberapa gambar tempahan yang saya dah terima ye :)


Customer ni request nak 25 pcs cheese tart strawberry dan 25 pcs blueberry


4 kotak mix cheese tart. Total 100 pcs


50 pcs mix cheese tart dan 50 pcs apam polkadot


50 pcs mix cheese tart

.

Terima kasih dan Selamat Berpuasa :)

* Update entry untuk jualan 2013


Harga Istimewa Cheese Tart sempena bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba (2013)

50 pcs - RM 43 / 100 pcs - RM 83 (Jimat RM 7 dari harga asal)

* Promosi bermula dari 1 Julai 2013 sehingga 31 Ogos 2013
* Cheese Tart akan di pack 50 pcs dalam 1 bekas bulat (seperti dlm gambar sahaja)
* Boleh pilih flavour
* Tempahan untuk raya DIBUKA. Buat yang berminat cepat2 ya 
* Pesanan self pickup di Saujana Impian,Kajang.
* Delivery boleh dipertimbangkan dengan belian RM100 ke atas sahaja dan extra delivery charge dikenakan mengikut kawasan.(tempahan utk raya shj)


Terima kasih :)


Thursday, July 5, 2012

Tempahan Cheese Tart - Harga Promosi!

Nota : Entry ini di update untuk jualan 2013

Salam...sekarang saya juga menerima tempahan untuk cheese tart...Alhamdulillah mendapat feedback yang sangat baik dari tester2 saya yang arif hehehe...


saiz cheese menggunakan acuan 4.5 cm....sekali ngap je ni..ngap sekali mesti nak lagi..dan lagi...percayalah...hehehe

Mini Cheese Tart yang sedappp


Coklat Cheese Tart...ni pon sedap...semua pon sedap la

UPDATE : 


Harga Istimewa Cheese Tart sempena bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba (2013)

50 pcs - RM 43 / 100 pcs - RM 83 (Jimat RM 7 dari harga asal)

* Promosi bermula dari 1 Julai 2013 sehingga 31 Ogos 2013
* Cheese Tart akan di pack 50 pcs dalam 1 bekas bulat (seperti dlm gambar sahaja)
* Boleh pilih flavour
* Tempahan untuk raya DIBUKA. Buat yang berminat cepat2 ya 
* Pesanan self pickup di Saujana Impian,Kajang.
* Delivery boleh dipertimbangkan dengan belian RM100 ke atas sahaja dan extra delivery charge dikenakan mengikut kawasan.(tempahan utk raya shj)




Untuk pertanyaan harga terkini dan membuat tempahan boleh PM saya di Facebook : 
cheese tart - weeda's delights  / SMS@WhatsApp  012-6682771. 

Terima kasih :)


Wednesday, July 4, 2012

Tempahan Apam Polkadot - Kajang/Bangi


Ok tak ada apa sangat nak citer kat blog ni...so saya citer tempahan yang saya terima baru2 ni la yee...tak sangka diam2 ada orang baca blog ni dan order apam polkadot...mekasih ;)

Entry sebelum ni saya tak bagi details pasal harga semuakan...so harga bagi apam polkadot yang saya jual seperti dibawah...

harga : 50 pcs - RM 22  / 100 pcs - RM 44

Filling : strawberry, blueberrykalau ada warna tema untuk jamuan / kenduri boleh juga request utk warna apam ;)


Kalau berminat nak order, boleh sms/whatsApp ke 012-6682771. Sila tinggalkan nama, pesanan dan bgtau dari mana ye.

Terima kasih buat rakan yang menempah apam ini dan alhamdulillah dia suka...nanti boleh order lagi yee...hehehe ;)


UPDATE : Boleh juga PM saya di Facebook. Add saya di Weeda's Delights dan jemput like page 

cheese tart - weeda's delights ;)


Saya kini menerima tempahan cheese tart, apam polkadot dan kuih2 talam. Terima kasih :)