Thursday, December 27, 2012

Tempahan Durian Crepe di Kajang : Tempahan (30/12/2012)


Assalamualaikum...Haiiii semua...


Saya akan buat LAST OPEN SALE 2012 untuk DURIAN CREPE. Tahun depan 2013 tak tau lagi buat ke tak...kalau masih ada permintaan dan bekalan buah durian senang dapat insyaAllah ada...tapi rasanya musim durian dah nak habis kot..so sesiapa yang suka Durian Crepe cepat-cepatlah tempah sebelum musim durian habis hehehe....dan untuk makluman saya tak buat crepe yang inti lain2 tu ye ;)

DURIAN CREPE DAY!

Tarikh: 30/12/2012 (Ahad)

Pick up time : 2 petang - 6 petang

Harga : 1 pek - 5 keping= RM 10

Status Update : Tempahan Ditutup


Sesiapa berminat boleh PM di page  facebook : Cheese Tart - Weeda's Delights  atau SMS 012-6682771.

Sila beri Nama anda, dari mana, berapa pek, masa pick up dan no. hphone ye. Self pick up di Saujana Impian,Kajang (alamat akan diberi kemudian).

Terima kasih ;)

Thursday, December 20, 2012

Tempahan DURIAN CREPE di Kajang (Tempahan: 25/12/2012)



Haiii semua ;)

Durian Crepe Day!

Tarikh: 25/12/2012 (Selasa) - (tempahan telah ditutup)
Pick up time : 2 petang - 6 petang

Harga : 1 pek - 5 keping = RM 10

Sesiapa berminat boleh  tempah melalui SMS 012-6682771. For more info : Cheese Tart - Weeda's Delights (page Facebook saya)

Sila beri Nama anda, dari mana, berapa pek & masa pick up. Sila beri no hphone jika tempah melalui FB. Self pick up di Saujana Impian,Kajang. (alamat akan diberi bila dah confirm nanti ye)

p/s: 22-23 dec saya tak ambil sebarang tempahan sebab berada di luar kawasan ye. Kalau call saya tak angkat sila tinggalkan pesanan melalui SMS dulu. Jangan lupa bagitau nama dan dari mana yee hehehe



Terima kasih :)

Tuesday, December 18, 2012

Tempahan DURIAN CREPE di Kajang (Tempahan: 20/12/2012)


Durian Crepe Day!

Tarikh : 20/12/2012 (Khamis) 
Time Pick up : 11 pagi - 6 petang
Status update : Maaf, tempahan telah DITUTUP.
Harga : 1 pek - 5 keping / RM 10


Sesiapa berminat boleh sms/call 012-6682771. Self pick up di Saujana Impian,Kajang. (alamat akan diberikan bila dah confirm nak beli nanti)

Sila beri nama anda, dari mana, berapa pek, masa pick up dan no. hphone ye.

Untuk makluman weekend ni 22&23hb Dis saya tak ambil tempahan sebab berada di luar kawasan. Next Durian Crepe Day insyaAllah pada 25/12 dan 30/12. Untuk maklumat lebih lanjut boleh lihat di page Facebook :  Cheese Tart - Weeda's Delights atau hubungi saya seperti nombor diatas.


Terima kasih :)

Thursday, December 13, 2012

Tempahan Durian Crepe Kajang...sampai kedah la pulak

Alhamdulillah...sejak open order untuk Durian Crepe ni...sambutan memang amat menggalakkan dan saya dapat berkenalan dengan customer baru. Terima kasih semua yang sudi beli Durian Crepe saya ;)

Ok nak cerita sikit tentang tempahan Durian Crepe yang saya terima baru2 ni...regular customer saya Ms.F sebelum ni order 10 pek...lepastu dia call nak repeat order lagi 15 pek untuk dibawa pulang ke kampung suami dia dekat Alor Setar, Kedah.

Saya pon tak berani juga nak jual sebab Durian Crepe ni kan guna isi durian fresh..nak ke Kedah jauh juga perjalanan tu nanti rosak pulak kuihnya kan...takut durian tu masam ke..Oleh sebab Ms.F ni nak juga dan tak kisah..so saya buatkanlah juga atas permintaan dia...kalau customer yang saya tak biasa tak berani juga ambil risiko...ye lah dah beli banyak kalau rosak siapa nak tanggung? memanglah dia kata tak kisah...tapi kita yang jual ni pon mesti ada rasa tanggungjawab tu juga kan...


15 pek untuk Ms.F...dan ada extra tu saya offer pada yang dah pernah call tapi nak 1 atau 2 pek je...sebab yang saya buat ni bukan pada "durian crepe day"


Saya cadangkan masukkan dalam box dan diisi ice cube..so tahanlah sikit kuih ni sebab suhu sejuk dalam box tu kan..

Pack elok2...dan alhamdulillah dah selamat sampai ke kampung...dan feedback yang diterima semua suka dan durian crepe masih rasa fresh macam yang di order sebelum ni..sekejap habis dah 15 pek tu..lega juga saya rasa bila dia bagitau macam tu hehehe :)

Buat sesiapa yang berminat untuk menempah Durian Crepe boleh baca entry sebelum ini (sila klik) untuk cara tempahan. Atau SMS saya 012-6682771.

Terima kasih ;)

Wednesday, December 5, 2012

Tempahan DURIAN CREPE di Kajang

DURIAN CREPE? BANTAL DURIAN? LEMPENG DURIAN? 

UPDATE : * info terkini *  
DC Open Day :  6/10/2013 (Ahad) . Self pick up di Saujana Impian,Kajang. Berminat sila SMS/WhatsApp terus 012-668 2771 untuk tempahan. 


Tiba2 jadi sangat famous kuih yang satu ni....kalau dah suka durian tu...buatlah apa saje dengan durian semua pon sedap kan...tapi ada juga orang kalau durian buat kuih tak makan pulak

Atas permintaan dan ada customer yang tanya2 tak jual durian crepe ke? Ok...sekarang dengan rasminya saya dah terima tempahan untuk Durian Crepe ;)

 Alhamdulillah setakat ni dapat respon sangat baik dan sambutan yang amat menggalakkan :)


Nak membuat kulitnya saje makan masa dan kena tahan panas di dapur..nak melipat pon kena hati2 nanti terkoyak pula...manja tau kuih ni hehehe



Menggunakan isi durian 100% dari gred D24...dan creamy custard krim....bukan krim yang diputar semata2 sahaja ye :P


Untuk Durian Crepe ni saya jual pada "Durian Crepe Day" sahaja mengikut tarikh2 yang saya tetapkan sendiri...sesiapa berminat boleh buat tempahan awal dan datang pick up terus pada tarikh yang ditetapkan.Tempahan yang saya ambil agak terhad ye...jadi sesiapa berminat cepat2 la buat tempahan hihihi 


Durian Crepe Day :

1. 7/12/2012 (Jumaat)  / Pick up time : 5pm-8pm (close order)
2. 9/12/2012 (Ahad)  / Pick up time : 3pm - 6pm (close order)
3. 20/12/2012 (Khamis) / Pick up time : 11am-6pm (close order)
4. 25/12/2012 (Selasa) / Pick up time : 2pm - 6pm (close order)
5. 30/12/2012 (Ahad) / Pick up time : 2pm - 6pm (close order)
6. 13/01/2013 (Ahad) / Pick up time : 2pm - 6pm (close order)
7. 26/01/2013 (Sabtu) / Pick up time : 12 tgh - 6pm (close order)
8. 28/01/2013 (Isnin) / Pick up time : 6 petang  (close order)
9. 10/2/2013 (Ahad) / Pick up time : 11 pagi - 5 petang (close order)
10. 23/2/2013 (Sabtu) / Pick up time : 11 pagi - 5 petang (close order)

UPDATE : Tempahan dibuka untuk 6/10/2013 (Ahad) / Pick up time : 10 pagi - 4 petang . 

Harga :  1 pek - 5 keping / RM 10 sahaja

Pick up Point : Saujana Impian,Kajang (kalau dah confirm saya akan bagi alamat dan maaf ye tak ada delivery). Tempahan hendaklah diambil pada hari dan masa yang telah ditetapkan sahaja.

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh message di page Facebook saya Cheese Tart-Weeda's Delights . Jemput la like sekali kalau sudi hehehe...nak lagi senang boleh SMS/WhatsApp terus ke 012-6682771.

Sila berikan nama, dari mana, berapa pek, masa pick up &nombor hphone ok ;)

p/s:- Saya selalu dapat sms/call nak beli durian crepe yang ready stock..Maaf ye saya memang tak buat ready stock dan saya tak jual setiap hari. Dan bila sms/call tolonglah bagitau nama anda dulu ye hehehe...kalau nak buat pre-order pon sms je dulu, nanti bila saya ada open order saya sms semula ok .

Semasa DC Open Day, tiada min. order...nak order 1 pek pon boleh..nak order 10 pek lagilah boleh hehehe...belian min 10 pek tu hanya personal order pada hari2 biasa yang saya tidak buat open day untuk durian crepe. harap maklum :)

Terima kasih ;)

Monday, December 3, 2012

Tempahan Cheese tart, apam polkadot, lapis cheezy & brownies kukus lapis cheese ;)

Salam...

Wah agak panjang ye tajuk...semua pun nak letak hihihi...

Haiiii...lama tak update blog...alhamdulillah saya masih menerima tempahan dan selalunye update dekat page FB je di Cheese Tart-Weeda's Delight . Ok sila like dan tempah sekarang....hehehe gurau je...kalau sudi jemput la like page tu ye...bila2 berminat rasa nak tempah boleh la PM saya huhuhu :P

Ok so saya update sket gambar tempahan yang telah saya terima...tempahan yang selalu saya terima dan kira hot sale semestinya cheese tart dan juga apam polkadot.




Produk terbaru dari Weeda's Delights ialah brownies kukus lapis cheese...alhamdulillah ramai yang suka juga...rasa macam kek coklat dilapisi keju dan atasnya ada coklat juga. 


Lapis cheezyyy...ini pon produk terbaru. Ada 5 flavour blueberry,strawberry, lemon, coklat dan tiramisu. Setakat ni flavour tiramisu paling banyak orang order. 


Produk semua homemade dan saya tak ada kedai pun hehehe...semua pesanan self pick up di Saujana Impian, Kajang.

Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan atau pertanyaan boleh email ke weedadelights@ymail.com / PM di Facebook : Cheese Tart - Weeda's Delights.

Terima kasih ;)

InsyaAllah new product Durian crepe coming soon! ;)