Thursday, September 27, 2012

Bila Ibu Balik Work...

Asyik buat cheese tart je...lama tak update tentang anak kesayangan saya yang seorang ni....saya pon dah keliru blog ni nak citer pasal apa sebenarnye huhuhu....

Selalunye tiap2 petang time saya balik dari kerja....ada yang dah tunggu depan pintu rumah...baru2 ni saya sempat amek gambar ;)


Hmmm....mana Ibu ni....


Haa...Ibu dah balik! 


Hai Ibu....


Caakkk! Ibu dah balik....yeayyy...


Muah...muah...


Muahh...(dah muncung2 mulut tu nak minta cium)


Ala cayang Ibu ni....

Masuk rumah....peluk, salam dan cium Ibu ;)

Alhamdulillah....Alhamdulillah....Alhamdulillah...Terima kasih Ya Allah atas segala nikmat yang diberi....
Ibu sayang Arissa sangat-sangat :)