Wednesday, January 9, 2013

Tempahan Durian Crepe di Kajang: 13/01/2013


DURIAN CREPE DAY!

Atas permintaan dan masih ada musim durian lagi ni so saya buka tempahan untuk Durian Crepe lagi hehehe...

Tarikh : 13/01/2013 (Ahad) 

Pick up time : 2 petang - 6 petang

Harga: 1 pek - 5 keping / RM 10

Sesiapa berminat boleh SMS ke 012-668 2771. Sila beri Nama, dari mana, berapa pek dan masa pick up ye. Self pick up di Saujana Impian,Kajang. (alamat akan diberi bila dah confirm nanti)


p/s:- Saya selalu dapat sms/call nak beli durian crepe yang ready stock..maaf ye saya memang tak buat ready stock dan saya tak jual setiap hari. Dan bila sms/call tolonglah bagitau nama anda ye hehehe ;)

UPDATE : Maaf, Tempahan telah ditutup. Nanti saya open order lagi ye. Tungguuu hehehe ;)

Terima kasih :)

Monday, January 7, 2013

Salam Tahun Baru 2013

Assalamualaikum....

baru berkesempatan nak update blog di tahun baru hehehe...

kadang2 apa yang kita impikan dan berazam tu kita masih tak dapat2...dan apa yang kita tak jangkakan..itulah yang kita dapat...paham ke? ok kalau tak paham buat2 paham je la hahaha

ok serius tak tau nak update apa...tapi nak juga update :P

sejak dua tiga menjak ni asal update je promosi durian crepe kan...tak pon citer pasal kuih2 tempahan...nak wat camana dah kata blog sendiri boleh la wat promosi sesuka hati hihihi...nak tag2 orang kat facebook nanti ada yang tak suka pulak kan...i'm sorryyy  ;)

ok la nanti pape saya update lagi. Selamat Tahun Baru 2013 untuk semua ;)