Thursday, October 11, 2012

Budak Baik


Baik sangatkan? Hehehe...

Tuesday, October 9, 2012

Tempahan Cheese Tart Untuk Door Gift


Blueberry Cheese Tart yang gebeww dan penuh dengan cheese! Yang ini saya buat khas untuk pelanggan bernama Liyana dari Sungai Besi.

Adik ni request nak 200 pcs bluebery cheese tart dalam bekas untuk door gift majlis perkahwinannya. Corak bunga pon saya buat lain sikit dari selalu biar nampak cantik sikit kununnya hehehe

Door gift yang sesuai untuk sebarang majlis dan nampak kemas bila dah diletak dalam kotak.

200 pcs cheese tart untuk door gift dan adik ni request nak tambah lagi 50 pcs blueberry cheese tart untuk makan-makan. Alhamdulillah dah selamat dihantar pada hari yang dijanjikan dan majlis pon dah selamat berlangsung pada minggu lepas. 

Selamat Pengantin Baru buat Liyana, adiknya Amira dan pasangan masing2. Terima kasih sudi tempah dengan saya melalui FB. Sebelum mengakhiri entry ini, saya rasa happy  bila terima sms dari Liyana selepas dia terima cheese tart yang dihantar oleh suami saya.


Alhamdulillah...

Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan boleh email ke weedadelights@ymail.com atau di Facebook : cheese tart - weeda's delights   TQ ;)

Wednesday, October 3, 2012

Tempahan Cheese Tart, Apam Polkadot dan Talam :)


Salam....sebelum ni saya bercadang nak buat blog yang lain untuk bisnes kecil saya ni...tapi bila orang google lebih ramai yang datang ke blog ni huhuhu...so blog ni dah campur aduk lah nampaknye hehehe...macam ada orang kisah nak kena explain pulak kan hehehe ;P

Ok la bercerita tentang jualan yang saya buat sekarang ni alhamdulillah...tak de la banyak...tapi adalah juga tempahan sikit2...selalunye bila dah siap buat tempahan, saya akan ambil gambar untuk masukkan dalam facebook...yang kelakarnye mak saya dah beberapa kali tanya kenapa nak ambil gambar banyak kali? kuihnye sama rupanye itu jugak hehehe...manalah mak saya nak tau kan saya dapat customer dari internet secara online ni huhuhu...

Antara tempahan yang saya terima baru2 ini....letak sikit2 je...bak kata mak saya...rupanye itu jugak hehehe 








Selain cheese tart, ada juga orang tempah apam polkadot...dan baru2 ni juga saya ambil tempahan kuih talam keladi dan seri muka. Alhamdulillah setakat ni semua berpuas hati.

Buat sepenuh masa ke? Tak kerja dah? ehh...saya masih kerja la....ini part time saje...kena lah korbankan waktu malam sikit...kalau tempahan lebih sikit korbankan cuti pulak huhuhu...sekarang saya masih mencari ilmu dan tempahan yang saya ambil pon terhad sebab kekangan masa...tapi insyaAllah selagi ada rezeki saya adalahkan.

Berminat nak buat tempahan? harganya berapa? boleh email ke weedadelights@ymail.com atau PM di facebook ya. Jemput like page saya di Cheese Tart - Weeda's Delights . Terima kasih ;)