Friday, July 31, 2009

Kursus hari tuuu....

Salam allz..lately ni macam malas je nak update blog dah..citer apa aku wat last weekend pon tak tercerita lagi...huhuhu...Okay la sebab tak ada idea nak citer apa, ni ada sket gambar masa aku kursus hari tu...

Ni view kat Bukit Unggul Country Club tu....Kata where Eagles live and Play...Tak ada ponnnn :P .... Masa 1st day tu aku adalah orang pertama yang sampai..giler semangat la kunun hahaha...ramai yang datang ngan geng masing2...tapi aku lone ranger je huhuhu...tak pe masa ni la nak kenal orang kan :)

Okay kursus kali ni lain sket...rasa best jugak sebab banyak group aktiviti..dan asyik main game je...1st day sampai, pagi2 tu jer da riuh...sorang dapat satu belon, kena dapatkan tandatangan paling banyak dan nanti urusetia bagi hadiah saper belon paling besar dan banyak t/tangan...memang kecoh la dengan belon meletupnya hihihi...belon aku pon dah banyak t/tangan dapat sekali meletoppp daaaa...saba je la :P

Kursus yang aku gi ni ialah Kursus Komunikasi Berkesan...memang lepas setiap sesi ceramah, pas tu ada game..satu hari ada 2 game...group aku asyik kalah jer huhuhu...tapi last game tu iaitu "Dinosaur Egg", group aku dapat 1st! tu yang sempat aku amek gambar group lain ni hehehe...setiap kumpulan diberi 4 utas tali, beberapa bola saiz besar, bola golf dan belon yang diisi air dan kami kena masukkan semua dalam bakul..leader je leh bagi arahan...hehehe tapi kami cakap2 jugak huhuhu....

Game2 lain lupa lak namanya...masa 1st day tu ada main "The Blind Warrior"..semua kena tutup mata, cari cek point dan boleh guna bahasa binatang ajer...memang berterabur giler la hahaha...dah la ada swimming pool kat situ...kot terjatuh, naya jer hehehe....pastu organizer tu mainkan balik rakaman video masa kitorang main game tu...memang lawak giler tengok gelagat masing2...staff yang dah nak pencen, pakcik2 dan makcik2 pon dok terjerit2 dan terloncat2 sama masa main game...agaknya kalo aku keje sini sampai pencen kat sini..aku pon macam tu jugak kot dah tua nanti hahaha..memang childish la masing2 masa tu hehehe....siap diaorang kata...kalo la anak2 Tuan/Puan tengok video ni...mesti tak percaya ni parents diaorang hahaha...memang lawak :)

So last day tu each group dapat 1 hamper...so kami bagi2 kan je laaa...sebab ramai cawangan KL yang join kursus ni....Okayyy selamat dah 1 kursus...nanti kena gi kursus lain lak huhuhu :P

Thursday, July 30, 2009

Song How To Prevent H1N1..Not FUN hokay!

Salam kawan2...sekarang ni sana sini orang citer pasal H1N1...banyak juga sekolah2 dan IPTA/IPTS dah tutup...kat sini yang cawangan KL pon dah tutup...tapi cuti hanya untuk pelajar sajer..staff2 masih bekerja maaa huhuhu...Aku masa kursus 2 hari lepas pon banyak staff dari KL yang datang...semua risau...Hmmm..harap2 wabak ni dapat dikawal secepat mungkin! So sesaper yang dah ada simpton2 tu cepat2 cek tau....sekarang kalo orang bersin je...mesti cakap..hishhh H1N1!!! huhuhu...H1N1 is not fun okay!


BAIK KAWAN2...MARI KITA TONTON VIDEO YANG SAYA TERIMA MELALUI EMAIL ... JOM NYANYI ALA2 KARAOKE :P



OKAY...BOLEH HAFAL DAN DINYANYIKAN DI MANA2 SAHAJA IKUT SUKA ANDA HEHEHE :)

Monday, July 27, 2009

Aku nak gi main Golf ! Sila percaya...

Salam Readers...Sebenarnya nak update citer weekend lepas tapi lupa nak bawak wire yg transfer picture dari hp ke pc tu...tak pe la esok lusa je la aku update...bukan best sangat pon citernye huhuhu...lately ni nak wat apa pon tak bersemangat...badan je yang makin "semangat" hahaha :P tu sebab blog pon dah jarang update...

Esok ngan lusa aku nak gi main golf! Apa tak percayaaaa??? Memang bijak kalo korang tak cayer..Sajer letak tajuk tu hahaha...Muka aku nak main golf? mesti sumer terkejut kalo aku cakap aku pernah main golfkan hehehe...permainan orang kaya-kaya..."networking" katanya huhuhu...gambar2 adalah ihsan Mr.Google

Sebenarnya esok dan lusa aku ada kursus daaa....yee orang lain sumer da gi kursus...dah terlebih2 lak gi kursus pon ada...aku baru nak pegi...Sebabbbbb???? sebab aku baru dapat..dah apply macam2 asyik x dapat...ada yang dapat tapi hampeh tak dibagitau awal, kursus ditunda lah...malas aku nak citer...Ok la jugak harap2 tak la BOSAN kursus ni...Jangan menambahkan mood kebosanan yang asyik aku rasa lately ni...Hari Sabtu lepas, lepas abis keje suami aku amek aku dan cari tempat ni...so aku dah tau kat mana..senang nak drive esok..tak yah terhegeh2 cari tempat...

Bukit Unggul..Where Eagles Live and Play....

Waahh...Okaylah nanti kalo aku nampak "Eagle" aku citer kat sini ek! :P

Wednesday, July 22, 2009

AKU MEMANG TAK BOSAN....BETULLL


TAK CAYA LAGI KE??? OK LA AKU NGAKU...

AKU memang TAK
BOSAN....BOSAN...BOSAN....BOSAN...BOSANNNN....

OK TAK LEH TIPU...DOSA....

AKU ADALAH TENGAH BOSANNNNNNN!

Thursday, July 16, 2009

Melawat SUK SUK setelah sekian lama :P

Salam kawan2...aku baru balik dari PPUKM dengan Kak Su dan En. Haiqal...kami pergi bertiga jer sebab yang lain ada urusan masing2... Sebenarnya opismate kami si Suk Suk ni dah masuk wad dari last week...tapi baru hari ni kami berkesempatan pergi melawat dia hehehe...ok la tu sempat jugak la kan :P

Si Suk Suk ni sakit kaki sebab dah overweight sangat...dah lama kaki dia membengkak dan sekarang semakin melarat pulak sakitnya tu...Next week pon dia cuti lagi...Now dia tengah kat award ortopedik...Katanya memang kena diet..makanan memang dijaga dan dia kena exercise hari2...Dari beratnya 211kg dah turun ke 186kg...lost 25kg tuuu! baguslah...Haii kalo la aku dapat turun 25kg kan best..Hahaha (sila buat2 tak baca je lah yer hihihi)

So buat kawan2 yang kenal Suk Suk...sama2 kita doakan dia cepat sembuh yer...Memanglah selalu kami kat opis ni tegur dan sound2 cara dia bekerja...tapi aku rasa untuk kebaikan dia juga...Semoga cepat sembuh buat Suk Suk...


Suk Suk terkini (Jangan marah sempat aku snap gambar ko...kata blogger kan hihi)

Wednesday, July 15, 2009

Patutla...

Salam kawan2...

Pagi ni macam biasa lepas log in masuk kerja dan cek emel...rasa2 emel yang urgent untuk direply tak ada hari ni...so aku pon masuklah blog aku ni...Keadaan masih sama tak ada pulak komen2...So sajer tengok kat Life traffic Feed, tengok2 saper yang sudi menjenguk kat blog aku ni...

Inilah kegunaan Life Traffic Feed..kita leh tau la juga dari link mana orang datang...Hehehe...So nak dijadikan citer, ada satu link ni rupanya dari Misha Omar Fan Blog..aku bukak2 jer eh macam kenal jer gambar2 ni...Rupanya dari blog aku yang aku citer dulu tu...Patutlah kenal betul orang2 dalam gambar tu :P

Buat peminat2 Misha Omar boleh lah masuk link ini sebab memang blog untuk fan dia...Waah siap promote lagi huhuhu...Cuma yang tak berapa best aku rasa lagi macam sopan dan manis kalo orang nak amek yang kita punya dia minta izinkan? Tapi tak per la...sebab aku pon bukan la sesaper pon...lagipon tak ada copyright pon kat gambar2 tu hehehe...Sama jugalah kalo kita cari2 gambar kat Google or Yahoo, pastu kita amek kan?? Nasib baik digunakan untuk tujuan yang baik :)

Cuma aku rasa pas ni gambar2 kat blog aku kena ada watermark weedablog.blogspot hehehehe...so in the same time bolehlah promote blog aku yang tak seberapa ni kan...Hahaha..Aku ni dah lah tak berapa celik sangat bab2 IT ni...Anyway no big deal...Terima kasih juga sebab bila aku buat entry pasal Misha Omar dan Fahrin Ahmad..memang diantara keywords yang buat orang sampai ke blog aku hihihi...Okay Happy Blogging all :)

Tuesday, July 14, 2009

AKU ADALAH BOSAN TAHAP GABAN!

Hmmm...aku rasa kalo ada graf kan...graf aku untuk 2 hari ni adalah statik tak pon semakin menurun...risau betul la...aku rasa lama2 otak aku ni tak berkembang dan akan menjadi semakin bengap dan lembab kalo terus dibiarkan begini...Aku akan bertukar menjadi Gaban kerana aku adalah bosan tahap gaban...

Okay...kenapa ayat sekarang kalo seseorang tu tengah bosan yang melampau...ayat2 yang terkeluar ialah Bosan tahap Gaban...tak pon...Bosan tahap Dewa...korang perasan tak?

Aku pon dah terikut2 cakap macam tu....Korang kenal ke saper si Gaban tu???

Terima kasih kepada Mr.Google sebab aku dah jumpa gambar IC Gaban...Gaban ni kan citer time dolu2...kalo sesaper sezaman ngan aku tau la kot...aku pon sekolah rendah lagi kot masa tu...Tapi kenapa Gaban lagi femes ek???

Sebab time tu aku rasa aku lagi suka tengok Suria Perkasa Hitam...Memang tak ingat dah citer tu..tapi aku tau dulu aku layan citer2 nih ngan kakak aku..dia ingat lagi tak ek hehehe :P

Aku dah kataaa...Jangan biarkan aku bosan sangat...nanti aku merapu di tahap maksimum pulak! Astagfirullah....macam manalah aku boleh tetiber citer pasal entry ni...kronik dah aku ni...Sila kembali ke pangkal jalan...Tolonggg!


p/s: Jangan risau...Aku masih waras lagi hihihi :P

Monday, July 13, 2009

Happy 8th Birthday Danial :)

Hari Ahad semalam 12 Julai 2009 genaplah adik aku Si Danial ni 8 tahun....Selalunya kami x la celebrate sangat...tapi kali ni kitorang kumpul kat umah Along aku kat Ampang. Minggu sebelumnya adalah birthday Harris, tapi kami tak dapat datang pon birthday party dia...jadi kitorang gi lah semalam, nak bagi hadiah Harris dan alang2 tu sambutlah birthday Danial juga...

Seperti biasa, kek adalah tajaan dari Angah dia yang menggunakan tepung kek instant sahaja..Terima kasih kepada tepung itu sebab banyak membantu saya hehehe...instant pon instant la...buat syarat je ada kek tu huhuhu :P

So lepas breakfast, bermulalah acara tiup lilin dan potong kek..Danial memang tak sabar2 nak potong kek tu sebab aku buat awal malam Sabtu hari tu...Selepas itu kami lepak2, borak2 dan main ngan Harris ajer :)

Ni Danial ngan present from Alongnya...eh Harris pon ada present...

Haaa ni Harris punyer present okay! Tok Mummy baru nak bagi sebab tak datang last week...

Thank you Uncle Omar tolong pasangkan ...Harris tak sabar2 nak main present ni tau hehehe...Eh eh aku rasa macam aku lak yang menulis dalam blog Harris hehehe...


So dalam kol 12.30pm kami pon balik ke Kajang...Mummy Harris ada kelas menjahit...Uncle Omar pon letih sebab malam sebelumnya dia ke Kuantan ada urusan sikit...So aku lah yang drive pergi dan balik dari Ampang tu..Sampai rumah kami semua berehat2 jer...dan aku pon rehat2 jer jugak...ingat nak buat keje opis yang dibawa balik..tapi tak terbuat pon hehehe...Once again..Happy Bithday to Danial :)

Thursday, July 9, 2009

Tag Dari FAD ~ Mama Irfan :)

Saya dapat tag ni dari Facebook oleh Fad Mama Irfan...Oleh kerana saya tidak aktif di FB..makanya saya jawab kat sini je lah yer...Saya pon tak pasti dia baca ke tidak blog ini hehehe...tak per la, ada juga bahan nak update blog ini hehehe

Sila jawab soalan-soalan ini dalam Bahasa Melayu sahaja.
1. Bekas kekasih saya adalah : Saya tidak ada bekas kekasih..Kekasih saya dah jadi suami saya dah pon..Alhamdulillah saya tak diduga perasaan putus cinta

2. Saya sedang mendengar : lagu yang sayup2 kedengaran yang dipasang oleh Kak Linda dan Ejal di pejabat ini

3. Mungkin saya patut : jawab tag ini sebab saya tengah bosan

4. Saya suka : bila melihat orang2 di sekeliling saya gembira dan bahagia terutamanya orang2 yang saya sayang

5. Sahabat-sahabat baik saya : semua pon baik ajer

6.Saya tak paham : bila orang yang jauh lebih kurus dari saya selalu cakap mereka gemuk. Saya memang tak paham! Adakah itu ayat tersirat?hehehe

7.Saya kehilangan : idea pulak nak jawab tag ni. Apsal sampai 30 ha???

8.Ramai yang berkata : saya ni pendiam dan pemalu...saya rasa tak lah pendiam dan pemalu sangat kot..bunyi macam baik sangat je tu :P

9. Makna nama saya : Satu / Tunggal

10. Cinta itu adalah : salah satu perasaan yang dianugerahkan oleh Tuhan

11. Di suatu tempat, seseorang sedang : menghadap komputer dan menjawab tag ini

12.Saya akan cuba : sentiasa bersabar dan berusaha dalam hidup ini. Tak semua yang kita nak, kita akan dapat...

13.Perkataan SELAMANYA membawa maksud : kekal dan abadi

14.Telefon bimbit saya : sudah habis kredit, bawak pon kot2 ada orang nak buat panggilan pada saya sahaja. Tapi bukan ada pon :P

15.Bila saya terjaga dari tidur : mesti cari telefon bimbit nak tutup bunyi yang membuat saya terbangun

16.Saya paling meluat apabila : ada orang yang berlagak konon bagus, suka bodek orang dan bercakap besar

17.Pesta/Parti adalah : satu majlis untuk meraikan sesuatu dengan gembira
18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah : kucing, hamster dan arnab...saya pernah bela haiwan2 ini
19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : ketika bayi, masa bayi mesti semua sayang dan manjakan kita...dan kita tak perlu fikir apa2 pon hehehe

20.Hari ini : adalah agak bosan pada saya

21.Malam ini saya akan : buka blog ini semula dan membaca blog orang lain

22.Esok pula saya akan : bangun pada pukul 6pagi seperti biasa (jika saya masih hidup)

23.Saya betul-betul inginkan : apa yang saya impikan tercapai dan mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat
24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini : saya nampak dagu saya dah 2 lapis..tapi sebenarnya bukan pagi tadi baru sedar...cuma saya yang masih tidak sedar diri

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan : saya lagi suka duduk rumah dan berehat
26.Makanan Barat atau Jepun : Makanan Barat
27.Bilik yang terang atau gelap : Gelap...senang nak tido (kalo time nak tido la hehehe)

28.Makanan segera adalah : Makanan yang tidak baik untuk kesihatan, tetapi masih juga nak makan..Makanan yang bila saya balik dari kerja tengok Emak saya dah masak dulu atau tiba2 ada lauk orang bagi...ini juga segera namanya :P

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang : okay

30.Siapa yang anda mahu Tag?: Oleh kerana dapat dari Facebook, maka tidak boleh di tag di Blogger...sila terima alasan ini hehehe :P


Sekian dan terima kasih :)

Wednesday, July 8, 2009

TAHNIAH KAK SHIBAM :)

Salam kawan2...Cuba tengok betul2 gambar kat atas...Tu gambar Aku ngan Kak Linda...Tapi sebenarnya bukan kami berdua je dalam gambar ni..cuba tengok betul2...Hehehe...Sebenarnya bertiga tau... (rilek..rilek...sila baca sampai abis untuk tidak salah paham hihihi)

Alhamdulillah...dari minggu lepas tak jumpa Kak Linda sebab dia ada kursus BTN dan semalam bercuti, dan semalamlah baru kami dapat berita gembira rupanya Kak Linda tengah pregnant. Kesian dia dah lah kursus BTN...kalo tau awal2 leh la selamat tak yah lari2 ngan wat macam2 hehehe....

Tahniah diucapkan kepada Kak Linda and family...semestinya Mr.R adalah sangat gumbira hehehe...Lepas ni kalo Kak Linda nak makan2, aku leh teman...makanya aku makin gemuk la..dah la ada kafe baru kat sini kan hahaha....So Kak Linda, harap2 jangkit kat aku lak la pas ni hihihi :)

Tuesday, July 7, 2009

Ini barulah Kafe namanyerrrr....

Salam readers...Hari ni aku ngan kawan2 yang lain lunch kat kafe kolej ni jer...Kalau sebelum ni dalam setahun adalah 4 ke 5 kali turun makan tak pon bungkus kat kafe kolej ni...lama2 tak ada hati dah nak turun sebab kafe tu macam tak terurus...makanan pon x cedap dan yang penting tak menjaga kebersihan! Bila kami nak order untuk meeting pon satu masalah pulak...Dari dulu kami tunggu2 bilalah kafe ni nak ok...senang kami nak makan...Dah lah opis kat hujung dunia ni kan...huhuhu...

So semalam petang Kak Su ajak turun beli kuih untuk buka poser...Aku ingat kafe tu tak bukak lagi..rupanya dah bukak..ye lah student pon baru start sem barukan...tu sebab la cepat diaorang siapkan kot...Bila turun kat kefe, mak aiii lain giler...Aku ngan Kak Su macam orang jakun jer hahaha...Yer lah bayangkan selama ni kat situ adalah sangat buruk dan ada macam2 bau yang tidak enak...Sekali turun semalam memang lain sangat2...kafe dah cantik dan bersih jer...Cuma dapur lom siap katanya...

Dan dan Kak Su ajak lunch kat kafe kolej hari nih....Siap pakat hari nih x yah ganti poser...So Kak Su yang bersalah aku tak poser hari nih hahaha....sukati nak salahkan orang huhuhu...Tak per Kak Su, nanti kita ganti lusa yer...esok pon tak leh sebab nak makan2 ngan Kak Linda...lama tak jumpa dia sebab dia berkursus..macam2 citer nak cerita dan diceritakan hehehe...

So pada sesaper yang tau kolej apa aku maksudkan ni...opis aku kat bangunan kolej ni la...memang korang pon akan terkejut kalo dah biasa tengok kafe lama yang hampeh tu....


See...pada aku dah cukup baik la kafe macam ni...tau la korang selalu makan tempat lagi cantikkan huhuhu...Terkejut tak? terkejut laaaaa weh....ciannye aku...Hahaha...Semoga management baru ni dapat manage dengan okay :)



p/s: Adalah risau sebab akan selalu lunch di kafe plak :P

Monday, July 6, 2009

Konvoi lagi....Jalan-jalan Cari Makan :P

Salam Readers....so amacam weekend korang? Hari Sabtu lepas, ada jemputan ke birthday party anak buah aku Harris sempena 1st year birthday dia...tapi aku tak dapat pergi sebab dah ada program kelab keter suami aku ni haa yang dah plan awal2 lagi...So pergi hari tu pon adik2 aku jer Diana ngan Danial, tumpang abang kepada abang ipar aku...Thanks yer :)

Program ni kononnya konvoi jelajah Selangor...tapi pada aku patut ditukar kepada Jalan-jalan cari makan hehehe....Nak tau kami gi mana??? Aku dari Kajang, berkumpul dan konvoi bermula dari Shah Alam ke Sg besar, Sg Panjang, Tanjung Malim, Kuala Kubu Bharu, Genting Highland, Gombak, KL...Aku adalah sangat letih okay! Sakit badan walopun aku dok belakang jer...

1st station...berenti kat Sg. Besar kot ni...banyak jualan tepi2 jalan...So one of the members memang orang sini, so dia tau mana yang asli punyer..so singgah gerai ni beli sket buah tangan untuk orang kat umah..Air mangga dia adalah sangat cedap ooo...pure mangga, murah lak tu...patut beli 2 tak yah kongsi ngan suami aku...hehehe :P

View on the way ke tempat lunch kami....kiri dan kanan dipenuhi sawah padi...seluas mata memandang...cantik :) member yg orang sini tu adalah keturunan Jawa...awek dia pon sama...so on the way tegelak2 kitorang bila diaorang speaking Jawa...oh yer kami berhubung melalui walkie talkie...setiap keter ada satu set, so perjalanan tu selain arahan ketua, so leh borak2 tak la boring hehehe

Ok pastu stop lunch kat sini lak...ni pon member yg orang sini dah arrangekan...Kami makan di Restoran Selera Rimba, Sg. Lembing...tengah jalan2 dalam hutan, tetiba ada satu restoran ni lak...ramai lak tu orang makan...ntah datang dari mana...Masakan kat sini ala2 makanan Banjar dan Jawa...apalagi aku layan tempe la hehehe...kat sini rupanya leh dapat makanan yg agak tak selalu dapat la macam landak ke kancil ke...tapi tu kene order la...aku makan lauk biasa jer :P

Lepas lunch tu, kami terus gerak ke Tanjung Malim..kata jelajah Selangor, tak pasti naper tetiba masuk Tg.Malim lak hehehe...Lepas dah solat kat masjid area2 tu, kami terus ke restoran ni untuk minum petang...The Famous Tg Malim Pau...Pau Yik Mun...Pau ni kononnya adalah sangat femes di sini..sumer kata sedap...tapi pada aku adalah biasa2 ajer...So kiranya aku tak der la dari Kajang nak ke Tg.Malim semata2 nak makan pau Yik Mun ni hehehe...rasa ok la sedap tapi tak la spesel sangat kot huhuhu..Sila jangan marah wahai orang2 Tg Malim...hehehe..Tapi memang ramai orang okay...sekali beli berbungkus2 lak tu...

Baiklah...perjalanan dari Tg Malim tu kan, kami singgah lak kat Genting Highlands...ni singgah ada 1 kedai mamak tu...depan tu leh nampak view...so kitorang rehat2 jer kat situ sambil borak2 melepaskan keletihan sebab dah lama dalam keretakan ....Dari Genting Highland, Kami singgah lak kat Taman Melawati..ni ada sorang member bagi idea lak nak makan durian...masa di Tg Malim macam tak nampak lak orang jual durian yg banyak...jual sikit2 adalah...so memandangkan kami adalah ramai, kenalah cari yang leh senang parking dah tu cukup untuk sumer dok makan hehehe...Last2 makan kat melawati jer...kat sini open table layan makan doyann...Makan tak leh banyak nanti panassss...air adalah free okay kat situ

So lepas makan durian dan rehat2...barulah kami balik ke umah masing2....sampai pon dah malam jugak la....Serius la aku ni tak larat kalo jalan jauh2...ni sebab suami aku jer la aku ikutkan...best memang lah best tapi letih laaa...Yang..lain kali saya tak nak ikut dah leh tak??hehehe :P


Sunday, July 5, 2009

Happy Birthday to Harris and Pochue :)

Salam...sedikit update untuk this weekend...Aku nak ucapkan Selamat Hari Jadi buat 2 insan ini...Harris Naufal anak buah aku pada 4 Julai dan Adik aku Nadiah pada 5 Julai....

Firtsly, HAPPY BIRTHDAY to HARRIS NAUFAL...This is your 1st birthday, and so sorry Mummy Ngah and Tok Mummy sumer tak dapat join the birthday party..cuma Uncle Danial ngan Aunty Diana jer leh datang hehehe...but dont worry..present Harris nanti kami akan bagi yer...Semoga Harris bertambah hensem, membesar dengan sihat dan kuat hehehe...Buat Mummy Harris, kalo baca this entry..kitorang nak gi umah ko hari nih tapi ko dah gi Kuantan lak...x per next time kita jumpa okay! Happy Anniversary too :)



Secondly lak HAPPY BIRTHDAY to POCHUE...Buat Pochue yang jauh dimata, malam ini sila on Skype untuk kita berborak2...present dah on the way...Angah tak bagi pape pon...just birthday card hehehe...Semoga panjang umur dan tercapai segala impian okay...We miss u a lot here...Take good care of yourself :)




p/s: Thanks to Mama Dania, aku amek gambar birthday Harris dari blog dia huhuhu..Bulan Julai dan Ogos adalah banyak birthday orang :)