Monday, March 23, 2009

Happy Anniversary Ibu & Walid

Sabtu lepas, masa ada program office...waktu luch tu aku kuar jap. Suami aku datang amek aku kat dewan dan kami keluar untuk meraikan Anniversary Ibu and Walid. Aku dah bagitau ngan officer and kawan2 aku karang aku kuar jap. Lagipon bos baru ni baik kalo bos lama setiap saat dia akan cek staff dia kat mana dan buat apa..siap call2 lagi huhuhu...Inilah kek yang dibeli untuk meraikan ulangtahun perkahwinan Ibu and Walid. Anniversary aku 18 Mac...Ibu and Walid plak 20 Mac...hehehe

So lunch tu kami makan di Sate Hj Samuri...lama tak makan sate..tapi aku makan sket jer sebab sebelum tu kat dewan aku dah makan sket..bila suami aku call kata kuar lunch Ibu and Walid dah sampai sini..terus aku stop tak habiskan makan..hehehe..lepas makan Kak Ngah hantar aku balik ke UKM..Dina and Tiqah balik ke Shah Alam...Walid, Ibu and Huda balik ke Pahang..tapi before tu maybe ada singgah mana2 la kot...

Buat Ibu and Walid yang disayangi..Happy Anniversary...Moga gembira dan bahagia selalu... Amin :)



2 comments:

wana said...

alamak.. parent sis sangat romantik lorh..

Hmm.. sis xder chatbox ekk...

weeda said...

hai cik wana...yes they are romantic and loving couple :)chatbox nnt la i letak huhuhu