Tuesday, January 20, 2009

L.U.N.C.H.

Lunch sekarang x semeriah dulu..kalo dulu aku mesti ikut budak2 opis gi makan...tapi now bila lunch je sumer da ada hal masing2...x pon kua2 sendiri2 jer..so selalunyer aku ngan Sukri kat opis..Sukri seperti biasa akan tido dan berlagu...tapi aku sebagai jiran sebelah dah imune la bunyi-bunyian tu huhuhu.....tapi lately ni..En Lee pon sangat rajin duduk di opis...ehem..ehem... :P
So bila da sorang2 ni...macam maless je..nak makan kat cafe bawah x nak...lagipon ala2 x nak makan sangat la konon....diet??oh no no no...not anymore...perkataan diet mcm x sesuai je...

Selalu wat entry kalo ada makan-makan best jer...tapi inilah yang hari2 aku wajib makan kat opis now...org lain pon makan jugak kot hehehe...kalo tak breakfast...lunch la aku makan ni...selalu breakfast en haiqal bawa kuih...banyak pahala dia...(En Haiqal bawalah selalu huhuhu)


Tarraaa....Biskut Cream Crackerssss...yummy..yummy..! I'm loving it...

Cicah dengan air Milo....

Kene ada skill untuk memastikan biskut bertambah sedap...inilah model iklan biskut tu tapi dah kene reject sebb muka x der commercial value...iskh....

Ngapp...masuk dalam mulut...

layann makan biskut cream crackers...nyum...nyum....alhamdulillah....

Da abis makan...kena bersihkan meja...ni wajib buat..nanti ketua pantry marah...barang2 makan ni dialah beli..sebulan bayar rm10...

ada masa lagii....layan baca paper plak....bukan baca sangat pon aku nih...tengok gambo jer lebih...

Ok abis time lunch....back to work.....

Rutin ni berjalan agak kerap sejak kebelakangan ini....tadipon aku baru je pas makan...Kak Su pon ada tapi dia bawak bekal roti....time tu En Lee masuk...dia tanya aku makan biskut jer???sedih husband tengok nanti...hahaha sebenarnya semalam pon aku siap mms hubby aku tunjuk lunch aku makan cikut jer...ala2 wat muka cedih la...padahal x la sedih..hihihi...Jangan riso yang...makan biskut pon x kurus2 juga wife awak nih iskh...iskh...Sekian..

6 comments:

shibam.blogspot.com said...

wakakaka, lawak wei, weeda ko dah terkena jangkitan penyakit amik gambar sendiri, sengih sendiri ek, akak dah cakap penyakit ni bahayaaaaaa

NoHAno NiMRod said...

gmba ms cecah biskut tu muka baekk jk.. tp bila tang gigit bskut.. muka licik abish!! x leh blah hahahaha :-P

weeda said...

kak shibam - haaaa tu la akak tinggalkan saya sorang2 lagi kat opis...dah berjangkit sengal kat aku...jangan sengal sukri jer berjangkit sudah!lagi parah...

nohano - biskut itu sangat cedappp..huhuhu...

Haiqal Rawlins said...

Takpe...model reject pun model gak kan Weeda...
Powerful tul teknik menangkap gambar sendiri nie...Macam ada photographer!

weeda said...

sebenarnye snap 1 jer nak bagi omar...pastu macam dapat idea masuk blog...terima kasih diatas sambutan yang diberikan hahaha...

zeera said...

kak shibam..jgn kato sindrom den lg yo..huhuh