Wednesday, March 11, 2009

Meet with Harris Naufal

Masih lagi cerita yang dah lepas...Hari Isnin lepaskan kita bercuti sempena Maulidur Rasul..Hari tu memang kami tak keluar cuma berehat di rumah sebab baru balik dari PD malam sebelumnya...So dalam kol 10am kot Along aku datang ngan hubby and babynyer Harris Naufal...Diaorang baru balik dari Cameron Highlands so singgah di rumah Kajang...so haruslah snap picture Harris...Jom kita tengok :)

Hi....My name is Harris Naufal...

Harris tengah main Uncle Danial's game...Jangan kaco tau...

Well...dont jeles-jeles of my cheek okay...I know i'm cute... :P

Ok heres one more...thank you sebab kata saya comel hehehe...

Harris dengan Uncle Omar...nak kena panggil Uncle Omar ke? Ayah Omar Darwisy anak Kak Ngah dah panggil...

Harris with Mummy Ngah...pipi Harris comel kalo tembam...Mummy Ngah pipi tombam yang tak comel hahaha... :P

Harris ngan Tok Mummy...aaa nak nangis dah...

Okay back to Mummy yer...See tangan Mummy Harris lagi kecik huhuhu...ok jumpa lagi :)

No comments: