Monday, March 2, 2009

Farewell Cik Najwa

Hari Jumaat lepas 27/02/09 adalah hari terakhir Cik Najwa bertugas di PHI..lepas ni dia bertugas di Jabatan Pendaftar..So hari tu kami buat majlis farewell yang seperti biasa dihadiri staff PHI sendiri dan juga PYC & PHUM...Ini adalah peringkat ofis hehehe...


Kek istimewa untuk Cik Najwa..Sila jangan sengetkan kepala anda...atau anda fikir anda salah baca..sememangnye salah ejaan di kek itu...Tank you Cik Najua hehehe..dan aku tak paham apsal orang yang amek gambar ni tak amek dari depan...(shh diam la orang da amek kan pon bising :P)


Cannot let go laa...Sabar Kak Linda...saya tau kita akan sedih kehilangan seorang rakan yang secomel dan setembam bak katamu...


Baiklah...nampak dah lapar semuanya...ketawa sambil melihat kat ayam goreng yang sememangnyer cedap...mesti diaorang tengah pilih nak bahagian mana hahaha...aku pon lapar dah kerana bau-bauan yang menggoda...ayam goreng memanggil2 untuk dimakan....baiklah saya makann..lepastu kitaorang pon makan...then waktu rehatnye aku balik umah...malam tu ada dinner plak...



Ok so aku nak ucapkan Selamat bertugas di tempat baru pada Cik Najwa. Terima kasih di atas segala tunjuk ajar dan bantuan yang diberikan selama ni...memang satu kehilangan besarlah bila Cik Najwa gi sana...Papepon Cik Najwa memang best...Kahwin nanti jangan lupa jemput dan sediakan bas UKM untuk kami pergi hehehe leh gitu??? (macam la dia baca blog aku ni kan :P)


Update : Kami dapat bear ni sorang satu Cik Najwa bagi...thank you :)

3 comments:

ct_saggie said...

kak najwa pindah ke?
erm...
alahai
kak noha pindah..
kak najwa pindah.
erm
sedih la

weeda said...

a'ah la Yam...akak pon sedih jugak...tapi jangan sedih2 yer..diaorang still kat UKM juga...cuma da x keje samer2 :(

NISREEFA said...

sungguh cantik teddy bear itu... kao jgn sedih ye dik.. dia kat sini gak.. kao rindu terjah la bangunan nie yer..