Wednesday, April 1, 2009

Ole-ole from Australia

Salam kawan-kawan...baru2 nih Along aku Nurul and suaminya Hafez aka Apek telah pergi ke Gold Coast Australia..so minggu yang aku balik Pahang tu diaorang datang umah jumpa Mummy and bagi ole-ole dari sana...mesti best giler kan dapat jalan-jalan kat sana..

Inilah ole-olenya...hehehe...

Ni plak gambar baby Harris kat sana... ala2 cowboy dok atas meja poker..sangat comel la awak ni huhuhu...Harris naper tak bawak balik kantung duit tu? hahaha..Anyway thank you to Nurul, Apek and Harris sebab bagi ole2 ok...nanti datang umah bawak gambar yer nak tengok.. :)

2 comments:

yuyee cap limau said...

sedapnyer berjalan2 kt luar negara..bile la dpt pg sini..kak jom g same2 hehe

weeda said...

jom la..tapi akak nak sangat gi UK la..nak tengok adik akak macam manalah life dia kat sana..huh duit..duit..