Tuesday, April 28, 2009

Friendship Award


Rule :
1) Put this badge in your awesome blog
2) Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly
3) Make sure you put the recipients name here, along with their links
4) Let them know about this

1st of all, mekacih banyak2 buat En. Haiqal yang sudi bagi award ni kat aku...Oleh kerana tag ni rule dia leh bagi 10 org jer...so aku bagi 10 jer la..yang lain2 tak terima tu bukan kita tak kawan ok...kita kawan awak....Jangan tak kawan2 ok...huhuhu macam budak kecik sikit2 x nak kawan huhuhu....

1. Cik Najwa - Ni confirm mmg tak amek punya..x per aku sajer je..kot dia dah terbuka hati nak update blogkan...hehehehe
2. Kak Sue
3. Zeera
4. Noha
5. Fad PHUM
6. Nurul PHUM
7. Rohaya Adam ~ sila update blog
8. Nurshida ~ sebagai idea utk ko update blog ko tu huhuhu
9. Wana ~ Ko tak amek mmg laa...hari tu aku tak bagi dia majuk... :P
10. Diari Hatiku 1976 ~ kakak ni kita baru kenal....Kak, sudi2 ambil yer :)

Ok mari2 saper lagi nak bagi award ngan tag? mari..mari...huhuhu..

7 comments:

ct_saggie said...

ala
nk jugak

NoHAno said...

makasihh, ida =)

weeda said...

Yam - Confirm Kak Noha bagi Yam nanti hehehe

Nohano - Sesamer..nanti bagi2 adik2 kita ni ek :)

Wana said...

tanak! tanak! tanak!

aii merajukk lagi dengan u taww...

weeda said...

tak perlah wana..kalo ko x sudi..aku nak wat camana (buat2 cedih la kunun hihihi :P)

Sue Vogue said...

time acih weeda...lambat sikit reply..paham2 la ye...I kan busy..hihi

weeda said...

yes i know...its okay :)