Wednesday, April 8, 2009

Back to work...

Salam kawan-kawan...nampaknya setelah 2 hari bercuti hari ni saya dah mula bertugas. Masa cuti aku bukak jugak blog baca blog kawan2 aku..terutamya blog budak opis...diaorang kata minggu ni tak bz sbb boss tak der...bila aku masuk opis hari nih..yer memang senyap jer opis..Abng Tam lak aku terserempak dalam lif pagi2 tadi..ingat nak tanyalah ada pape kerja ker? ok ke kan? dan dan dia nampak aku jer..you meet me at 9.30 am ok...Aku terus macam...Baiklah....huhuhu...sebenarnya aku bercuti 2 hari ni pon disebabkan dia lah..memandangkan dia dah nak keje tempat lain..baik aku cuti sekarang sebab nanti kot tak ada pegawai baru lagi..tak kan lah baru aku nak cuti kan...lagipon aku tak cuti2 lagi..cuti tanpa rekod pon ada tak pakai lagi hehehe...Ok lah sajer gatal nak berblog juga walopun tak der idea sebenarnya hehehe...tengah ready nak jumpa Abang Tam nih :P

2 comments:

mama_Lieya said...

mama add link awak kat blog mama yerk

weeda said...

ok mama...eh silap..ok kak...TQ hehehe..