Wednesday, April 1, 2009

Kalau dah Minat...

Salam all...Selalunya kereta korang isi minyak apa? Macam aku selalunya isi Shell...so sejak dua menjak ni ada promosi keter Ferrari yang kat Shell tu kan...Akhirnya semalam tercapai juga impian suamiku untuk memiliki kesemua koleksi keter Ferrari tu...malam semalam masa pergi isi minyak keter..dari jauh dia dah tersengih2..tersenyum2 masa masuk dalam keter..

Ni lah menda aku cakap tu...keter ni kalo isi minyak kat Shell lebih dari rm40 dapat beli keter ni tambah dalam rm8.90 kot...beli satu-satu...sampailah semalam complete koleksi dia..dia beli garage tu sekali untuk parking keter2 tu :P

Aku tanya dia naper nak beli keter-keter tu sumer...apa yang best?? Dia kata dari kecik dia tak dapat main keter macam tu...dari dulu dia minat sangat dengan keter2 kecik mainan macam tamia ke..model keter yang kecik2 tu...tapi tak penah dapat..so dapat yang ini dia dah cukup puas hati...kisah benar ni yer hehehe..so aku da promise ngan suami aku kalo dah complete aku masukkan dalam blog :)

Suami aku : Nanti senang la awak nak gi kerja pas ni...leh pilih jer keter mana yang awak nak bawak...(sambil tersengih)

Aku : Baiklah Yang... (dengan muka penuh kepercayaan) hehehe
iskh..macam drama la plak ada dialog2 ni huhuhu...tapi aku nak request seorang Driver la sebab aku tak suka drive hehehe leh tak..(banyak cantek nak driver) :P

9 comments:

NISREEFA said...

akak nak pinjam leh??

weeda said...

huhuhu kena tanya tuan empunya :P

wana said...

wah... gila punya minat neh.. sanggup ekk...

yuyee cap limau said...

kak saye da ternmpak nie kt stsn minyak..mhl gak menda nie ek..tgk dari jauh jela..

weeda said...

wana - itulah kalau dah minatkan :)

yuyee - nanti da kawin ngan blackbery layan pulak dia minat apa ek hehe

yuyee cap limau said...

blberry tu mint bola n mkn je..hahah..bab makan mmg wajib layan..bola??no komen..

mama darwisy said...

huhuhu... dah lawan darwisy nampaknya ni.. tak pe, nanti nak bawak darwisy gi umah ayah omar.. boleh darwisy main keta2 tu...

darwisy, jom kita seraaangggggg!!!

empunye kete said...

mama darwisy - lupe kan je la niat tuh... dah simpan dalam bilik terkunci... muahahaha!!!!

weeda said...

tak apa nanti Mak Ida amekkan keter tu yer Darwisy hihihi