Wednesday, April 22, 2009

Spesel untuk Abang Tam...


Salam kawan2...Sila jangan salah sangka apabila melihat gambar di atas..korang ni yg suka gosip kang buat citer lak..tak sesuai tau..huhuhu...Yang sebelah gadis bertudung biru itu adalah En. Isaac officer baru aku yang menggantikan Cik Najwa yang comel dan sangat baik itu...tapi semalam dia dah last day kat sini sebab dia dapat offer PTD..so kiranya dekat 2 bulan je lah dia berkhidmat kat sini..Bak kata Kak Linda pegawai skema yang sangat efisien..huhuhu...Gelaran Abang Tam tu pon Kak Linda jugaklah yg bagi...Anyway Abang Tam walopon ko tak baca blog aku..Aku nak ucapkan (dah ucap dah pon semalam) semoga berjaya di tempat baru..dan aku sempat pesan kalo dah kerja kementerian..kot ada peluang apa2 bagilah kat aku hehehe...mana tau 1 day dia nih jadi orang besar2 ker...yer la sbb non bumi bukan banyak sangat..lagi2 dia nih sangat bagus dan rajin, peluang tu boleh ada hehehe...Waah bodek lebih ek..Tak de la dia pon dah gi dah..tak de maknanya nak bodek2...aku bgtau pandangan ikhlas aku jer...

Ok Abang Tam..kat opis baru nanti sila buka lampu bilik yer hahahaha (budak opis aku je paham). Kita tunggulah pulak aku citer saper ganti tempat dia nih..aduyai wat aku saspen jeee..Bye bye Abang Tam :)

12 comments:

shibam.blogspot.com said...

Weeda - akak lagi tak sabar nak tunggu pegawai baru ko sampai, ish boleh masuk ke tak boleh masuk dengan kita nanti ni kan

weeda said...

ye lah kak...kita tunggulah sama2 ek..harap2 ok la

yuyee cap limau said...

tahniah kak sempena mnunggu ketibaan pgawai baru..harap2 leh satu kepala ngn geng2 akak n kak shibam..jgn plak yg skema..yng rock kapak lagi bes..waaa...
hehe..peace kak..

RaFFLeSiA MeRaH said...

mementang la dia gelap...hang suruh dia bukak lampu yerrr....wekekeke...

NISREEFA said...

asyik tukar peg je kao ye dik.. tak pe lepas nie abg teh la yekk

weeda said...

rafflesia - Akakk..kita tak maksudkan macam tu..x baik tau huhuhu :P

Sebenarnyakan, Abang Tam tu pelik sikit..dia nih suka berjimat..sampai lampu ngan ekon dalam bilik pon dia tak suka bukak..pernah 1 hari hujan lebat, bilik dia gelap je..sampai Kak Shibam tegur suruh bukak lampu hehehehe...itulah kisahnya..tapi dia baik la :)

weeda said...

Nisreefa - tu la kak...saya juga yg masih setia di sini hehehe..baru ilang saspen..saspen balik huhuhu

NoHAno said...

kalu pegawai baru lelaki, sound2 la noha ek... **haha, gatalll** =P

weeda said...

baikkk hehehe...tp dgr2 mcm pompuan jer...Noha gi usha budak yg kat tempat Noha lama tu je la hehehe :P

NoHAno said...

owh... pompuan lagi... =(
hihihiii...
noha dh usha bdk baru nenek... =P
tapi xpela ida, kt kejut ni sumer lelaki... tiap2 ari terlebeh cuci mata suda.. HAHAHA =P noha gilo

anneto said...

mesti kak weeda merindui Abg Tam kan...;)

weeda said...

tak de maknyanya Anne oi...huhuhu..