Friday, April 3, 2009

Istimewa untuk Cik Wana...

Salam kawan-kawan...sejak semalam aku edit2 gambar orang nih...ada lagi yang nak...baiklah ini last la special untuk follower aku Cik Siti Nurwana...tak kenal dan tak penah jumpa pon hehehe...tapi kekadang dia komen kat blog aku...so aku komen balik kat blog dia...Orangnya manis dan masih single huhuhu..wana aku tolong promote ko nih huhuhu...blog dia followers dah 200 lebih weh...hebat tul...macam artis la ko ni huhuhu...So Cik Wana ni akak buat khas untuk ko...

Inilah Cik Wana sebelum dan selepas menggunakan fair & lovely hahaha...tapi dia memang cerah pon...Sorry yer dik akak sajer pilih picture ko pakai tudung..sebab gambar ni ko nampak manisss jer bila bertudung...hehehe...Sorry la kalo tak lawa...karang dia letak kat blog dia malu lak aku sebab dia punyer entry...1 entry jer...komen berpuloh2 oooo...banyak peminat ni...Ok Cik Wana selamat berbloging sesamer kita yer....hope you like it ok :)


5 comments:

wana said...

wee.. santeekkkk.. makacih yaa.. sokernyerrr ati.. mak suka noks.. ihik..

Buat lagi. Hahaha.. sure kene lempang kang...

weeda said...

yey..wana suka hehehe...

kamikaze85 (fahmi) said...

wana... klu dah suka belanja la kitaorang yer.... terutama sekali kak weeda kita ni yg telah mengedit gambar awk sampai lawa......huhuh (bodek)

weeda said...

fahmi thank you follow blog akak...weh wana mmg lawa lah huhu..

kamikaze85 (fahmi) said...

huhuhuhuh.....jgn puji sangat si wana ni kak, nanti dia kembang hidung bak serombong kapal....hahaaha. -wana jgn mare yer gurau2 jer