Tuesday, April 21, 2009

Blog Award from Roha

Salam....terima kasih kepada Pn. Roha yang telah sudi memberi award ini...Saya terima dengan hati yang suka hehehe...Saya masih ternanti ada tak nak bagi award cash? hihihi :P
Nominate at least 7 other blogs:- (sebenarnya sumer2 pon aku suka..so aku bagi yang selalu update ngan selalu komen...hehehe)
1. Kak Linda ~ wajib no. 1 hehehe
2. Kak Ngah
3. Apek / Nurul
4. Mama_Lieya ~ baru kenal hehehe
5. Rafflesia Merah ~ baru kenal jugaks hehe
6. Kak Ima ~ tanda kenangan nanti dia nak benti dah
7. Zeera ~ tanda kenangan sbb dia pon nak benti
8. Tata
9. Jaja
10. Yam
11. Yuyee
Sudi-sudilah kiranya ambil award ini dan buat adik-adik sumer...Good Luck untuk korangnyer final exam k :)

10 comments:

izzah razeef said...

Tq kak weeda....
so far exam ok...
bru 1 paper....
tesis pun masih dlm proses....
kpd sume kak phi...
thanks bg semangat...
final year tekanan mmg tinggi....
syg sume....

weeda said...

ok all the best Jaja...Jgn tensen2 ok :)

shibam.blogspot.com said...

tq weeda, lenkali kalau ada lagi, make sure nama akak yang giler kuasa ni paling atas jugak ye, suker suker

weeda said...

of course...blog akak tetap no. 1 okay...pengerusikan hehehe

ct_saggie said...

hehhe...best2...den dpt anugerah ...hehhe...best22
thanks...
muah

Wana said...

ohh... kiter takde ekk..

Fineeeeeeeeeee........

Kiter putus sedara.......

ihik

yuyee cap limau said...

kak weeda TQ muah!!sayang akak..hehe..i love your blog..peace

weeda said...

yam - yey akak pon suka hihihi


wana - Ala Wana jgn majuk..dah kukata sumer blog pon aku suka..blog kamu banyak yg nak bg award..so kita bg kat adik2 ni dulu ye hehehe...


Yuye - peace Yuyee (sambil tangan wat peace hehehe) :P

nasa said...

weh,time kasih byk2 buatkan gmbar tu..huhu.. :)
sori aa,xdpt nk update blog skrg..tekanan esaimen yg melampau..huhu..

weeda said...

yer la..nanti update banyak2 sket..letak pic kat sana..mami nak tgk ok..take care...