Friday, April 3, 2009

Istimewa untuk Yuyee...

Salam...hari ni hari Jumaat so waktu rehat lama sket..hari ni aku stay opis ajer...So aku masih layan menda yang aku baru tau buat nih...Tiba2 aku teringat kat adik Yuyee dia pernah wat entry khas untuk aku ...So alang-alang aku terajin edit2 gambar nih...aku wat 1 khas untuk adik Yuyee...hehehe..

Akak try gambar Yuyee sorang tak berapa clear...yang ni jer macam ok...tiba2 si Nolly pon dah terbabit dalam blog akak huhuhu...Kalo ada gambar ngan Blberry bolehlah buatkan hehehe...ok adik yuyee..hope Yuyee suker ye :)


p/s : sila layan aku yang masih jakun dengan menda ni ok...nanti dah malas aku stop la buat huhuhu

7 comments:

NISREEFA said...

Weeda nak gak link tue.. leh la yer

weeda said...

http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

shibam.blogspot.com said...

so weeda, this is the best time utk ko belajar cecara nak menguruskan badan seseorang dalam gambar pulak ye

weeda said...

yang tu macam tak leh la kak hahaha...kalo ada saya dah try kat saya dulu dah..nak jugak tengok kalo aku kurus macam manakan..cian saya kan..huhuhu

yuyee cap limau said...

kak..tQ beri much..muah2..lawa tantik kak ..saye sukeeeeeeeeee...alamak nmpak gaye glamer la si noli jap lagi..sukesukesukesukesuke..kak SHIBAM sile jgn jelezzz kak weeda buatkan KHAS tok kite..

PeNuLiS tAnPa NaMa said...

uda nyer xder???huhuhuhuu

weeda said...

tak der gambar uda sangat la yg softcopy..nnt kita amek gambar lawa2 ekk...pastu kak ida edit kang :)