Thursday, April 30, 2009

Bye bye Zeera and Kak Ima...

Pheewww..hari ni mmg sesi mengambil gambar jer...hehehe...Tengahari tadi kitorang buat majlis farewell Zeera sekaligus meraikan rakan2 yg birthday bulan Mac dan April iaitu En.Lee, Sukri dan Fad PHUM (x datang)...Ok gambar jejaka di atas adalah En. Lee dan Sukri..sila hantar undian saper paling comel hehehe....

Ini ada sedikit gambar dari antara gambar yg banyak diambil hehehe...beginilah suasana masa makan2 tadi...Menu sepatutnya nasi beriani...tapi cater tu silap hantar, nasi putih..tapi lauknya lauk nasi beriani...nak wat camana...makan ajer la hehehe...majlis ni dihadiri 3 opis macam biasa..


Lepas makan kami ada sesi begambar...yg ini akan aku buat satu entry sbb terlalu banyak gambarnya...Lepas lunch tu Kak Ima pon datang ke opis aku untuk berjumpa dengan kawan2 yang kat sini..dia ni secretary di PHA...dia pon dah benti nak keje di JPM start next week...Zeera lak keje kat MQA nanti...Zeera bawak cupcake untuk kitorang...sorang satu dapat cupcake tu..1st time aku makan cupcake ada muka orang..x sampai hati nak makan muka Zeera hehehe...Oklah so kepada Zeera dan Kak Ima..Selamat bertugas di tempat baru...Moga hubungan ini tidak terputus setakat ini..Nice to know both of you...Moga berjumpa lagi :)

2 comments:

NISREEFA said...

Thank you weeda. Akak pun harap kita tak terputus hubungan. Jgn lupa jengah blog akak yer.. Will miss you

weeda said...

okay kak...bye bye


p/s: terbesor lak upload gambar2 nih..sorry yer kawan2..aku malas nak betulkan :P