Thursday, April 30, 2009

Selamat Hari Pekerja..esok cuti..yuhuuu

Rumah merah hehehe

Salam readers...Hari ini bebudak opis aku dah plan sumer pakai baju merah masa projek NCC kami yg lepas..Idea mcm biasa dari Kak Linda yg best tu..Jarang aku pakai baju nih sbb kurang gemar baju bewarna merah terang..pagi2 bila salam Mak aku b4 gi kerja..dia tanya "Ada apa2 ke kat opis hari ni, pakai baju merah2 ni?".. mcm tau2 jer mak aku kan hehehe...So hari ni kitorang pakai baju ni sama2 sajer sebab nanti ada farewell Zeera yang last day bertugas disini..Lagipon masa projek NCC tu kitorang tak berkesempatan pon nak begambar bagai sbb masing2 dah mcm orang gila wat keje...Aku rasa kalo that time kalo ada blog mau bersarang mcm sarang dinosor..hehehe...

3 gadis pingitan..gadis?hehehe...kami yang bersiap sedia untuk persembahan nasyid nanti..amacam? rasa2 ada gaya tak?hehehe...aku sayang tul la kakak2 nih..buat hidup aku happy jer bila bekerja...

Oh yer..sesi ni hanya untuk mereka2 yang memakai baju ini sahaja yer...tandanya kami ni sehati sejiwa di opis la kunun...orang yang memakai baju bewarna lain..harap maaf..Sila kesali kerana anda tidak ada baju ini...huhuhu...keji...

Saya masih rindu kalau Cik Najwa ada disini..mesti posing dengan muka comelnya..Next week pegawai baru saya akan masuk..harap2 dia ok..dan saya ok ngan dia...hehehe...Ini gambar2 kami tengah control2...terima kasih kpd jurukamera kami En. Shy yg sudi melayan kami hehehe...


Anyway...di kesempatan ini..Kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA kepada anda semua (sila baca kuat2 mcm tgh jerit nak wish hari raya ramai2 ok hehehe)..dengan tema untuk tahun ini...APA YANG PENTING??? KERJASAMA...Love phi..


6 comments:

shibam.blogspot.com said...

ye lah weeda, akak kalau boleh kan nanti sama2 berpencen pun dengan kengkawan yang sama jer, tak payah di tukar2 kan ke jabatan lain, kita memang best sebab tak puas hati kita sound depan2 jer, tak cakap2 belakang, so hati kita pun tak sakit dan kita bekerja dengan la la la la la

weeda said...

yer kak...saya pon harap begitu..Jangan pisahkan aku dan kau kak..dan kak su juga..cukuplah dah pisahkan aku dan cik najwa huhuhu

NH Rawlins Una A said...

nama aku ida tak sebut pun..
huhuhu
jangan le sisihkan aku!

weeda said...

alamak...ok jangan pisahkan aku ngan en.haiqal juga..kerana kami memerlukan webmaster sehebat dia hahaha

Sue Vogue said...

yes weeda n gang..korang la teman2 sekerja yg terbest xcept for org tu yg x leh join geng fantastic cam kita ni sbb dia x sedondon dgn kita..kan kan..

weeda said...

mesti dia nyesal huhuhu :P