Thursday, April 2, 2009

Istimewa Untuk Zeera...

Ok laaa...last la ni aku wat special untuk Zeera...dia pon nak jugak...mengenangkan dia selalu tolong aku dan budak2 opis bab2 IT nih so Jia ok tak ni? hehehe...
Picture ni aku amek kat FB dia..manis jerr...Zeera ni masih single...tapi aku sajer letak dia in love hahaha...dia sangat jiwang lately nih huhuhu...saper2 nak berkenalan boleh la ek..hehehe jangan maraa..Ok harap Zeera suka :)

6 comments:

wana said...

alorrr... nak gak istimewa utk kiter... huhu.. sis kijamm...

weeda said...

waahh ni kalo aku wat sorang-sorang mau aku tak buat kerja langsung nih...huhuhu

zeera said...

waa..sgt cute n manis..
thanks akak..xpe2..dont worry..
ape probs sy akan bantu..huhu

wana said...

huhuhu... nak gak nk gak.. huhu.. x kire..

shibam.blogspot.com said...

woit jia, tak gheti2 nak buatkan nuffnang kak weeda ko ni ker.....

zeera said...

ye..sy akn buat la..aduyai..
pengerusi da bersuara..
sok sy buat..
lunch g jap je..huhuhu