Thursday, April 2, 2009

Istimewa untuk Kak Shibam bam bam

Ok lah kawan-kawan kerana Kak Shibam tak puas hati kenapa dia tak dapat pakai crown..maka aku mengigihkan diri sanggup tak kuar lunch sebab nak bagi Kak Linda pakai jugak crown..bukan apa gambar before nih Kak Sue dapat pakai crown sebab dia dapat jadi wife PM nanti hehehe jangan mara ye Datin :P

Ok..so ini gambar asal...macam puteri kan...manisss jer....baiklah aku tambahkan lagi kemanisan kat picture nih...gaya tu dah ada..tapi tak der crown...huhuhu

Taraaa...See Kak Linda dah dapat pakai crown..dah jadi Queen hehehe..terpancar cahaya gembira bila dapat pakai crown hehehe...

Ok la kawan-kawan kalo korang nak try leh try kat sini kay :)

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

wa ka ka weeda, i like it so much, memang maniss lah pompuan yang ko pakaikan crown bunge2 ni, wokey besok akak bancuhkan milo panas utk ko ye weeda.

weeda said...

hehehe okay...nanti download la link tu :)kita belajar sama2 yer...