Thursday, April 16, 2009

Itu FAHRIN AHMAD! Peminat Fahrin sila jangan marah hehehe

Salam...Haaa itulah jawapan bagi entry sebelum ni..terjawab sudah teka-teki gambar tu..Tahniah pada yang dapat meneka dengan tepat..sebagai hadiah boleh copy paste gambar ni yer hehehe...Sebenarnya pada hari Selasa lepas, ada satu pihak produksi buat shooting di rumah sepupu saya (Kak Lin & Abg Farid). Rumah ni sebelah umah saya jer cuma dipisahkan satu lorong..sebab rumah kami end lot...So gambar semalam tu saya dengan gaya ala2 Paparazi telah curi2 ambil dari tingkap umah saya hahaha...ampunn ye...tu yang Mak saya tegur2 tu...Pastu bila Fahrin ni datang, sepupu saya beriya panggil saya ajak amek gambar ngan si Fahrin..tapi oleh kerana saya malu dan segan, maka sepupu saya tolong amek gambar dibawah hehehe...Mak saya kata ngengada nak malu2...dah kawin pon nak malu2...Alaaa dah saya malu nak wat cam ner kan hehehe...so saya intai2 jer dari tingkap dan jenguk2 jer kat luar tuh..Hahaha..


Pose istimewa untuk korang sumer... See, Fahrin pakai baju blog saya Hahaha...percayalah kawan2...huhuhu...Saya sangkakan mamat ni adalah besar dan badan berketul-ketul...tapi bila nampak dia..Dia biasa ajer..tapi segak dan tampan itu adalah pasti...dan pada saya dia sangat cerah sbb selalu kat TV dia macam gelap sket...memang layak jadi artis...huhuhu

Ini lak gambar budak2 yang aku pon tak tau memang minat ngan Fahrin ke atau macam kecoh2 sebab ada pelakon..siap datang bawak kamera ngan minta sign autograph...Ciann si Fahrin layan diaorang nih..hehehe..dan saya baru perasan adik saya si Danial (baju hijau yg naik beskal) pon ada dalam picture tu..bila saya tanya dia,Adik jumpa siapa? Dia jawab..tak tau..Hihihi lawak tul adik aku nih...

Ok ni lak gambar yg diambil oleh orang yang tiba2 jadi paparazi tu...nampak orang2 ramai tu semua dah kumpul depan umah aku sebab nak tengok Fahrin Ahmad...Bila Fahrin masuk keter..budak2 ni tinjau2 keter dia...pastu jerit2 nama dia..hish budak2 nih tak baik jer hehehe...

Oklah kawan-kawan...gambar2 lain aku dah upah penyiasat aku untuk amek gambar hehehe...nanti akan ku update kalo ada gambar2 menarik dan citer untuk dikongsi bersama ye :)

UPDATE 12/02/2010 :

Kengkawan, buat peminat Fahrin Ahmad dan Misha Omar...saya nak update sket...akhirnye drama ni yang bertajuk "TIADA LAGI" akan ditayangkan malam ini 12/02/2010 jam 10.00 malam dekat TV2! Selamat menonton ok! :)

26 comments:

shibam.blogspot.com said...

yey yey, tekaan akak betul, tapi kan jantan2 ensem cam dia ni, bukan taste akak, akak suke yang golap2 skit, baru cam meleleh air liur, ha ha ha

weeda said...

hehehe..ok nanti kalo ada yg best2 saya letak kat blog lagi ek..dah upah penyiasat dah huhuhu

NoHAno said...

ida = papparazzi of the year giteww.. haha, kitorg slalu skodeng Fahrin ms dia study law sblh fac kitorg ms kt UiTM dolu2... zmn mudo2.. tp sekrg dh x minat dh... =P mmm,but suke lk tgk dia mlyn budak2... guys suke bdk2.. me loike hihi

weeda said...

Noha..dia mmg rajin layan budak2 tu..tak sombong pon

RaFFLeSiA MeRaH said...

alamakkkk....dpt jumpa fahrin kerrrr...jeles jeles....hikss....

mama darwisy said...

hahahaha, betul pun fahrin..
hah, nanti boleh promote rumah korang pulak untuk jadi tempat shooting.. pas tuh, boleh lah darwisy datang menyebok kat situ.. hahaha

weeda said...

Rafflesia Merah - hehehe minat Fahrin ek.. :)

Mama Darwisy - Ala Kak Ngah rumah kitorang biasa jer..tak der nyer nak promote2 dah hehehe..Darwisy nak datang nyebok anytime pon boleh :)

ct_saggie said...

ahaksss
tekaan yam betulll
haahahaa
yang pntg..
bagi yam fahrin seorg laki yang baik nad jujur...
hahahha
mcm kwn baik lak leh tahu yam ni..
memandai jer..
yam pun pernah jumpa si fahrin yang sgh tampan ini...
hehehe

weeda said...

"bagi yam fahrin seorg laki yang baik nad jujur" - Ooo rupanya yg gosip teman tapi mesra tu Yam la ek..diam2 jer yer hahahaha

yuyee cap limau said...

ala kak..dah bagi jwpan..kite bru je nk teka..hehe..hensem la bang pahrin nie..leh wat suger dady nie..

weeda said...

Dik Yuyee lambat huhuhu...eh Fahrin tu muda tak sesuai jd suger dedi.. huhuhu :P

hAfiZd Ad-DiN said...

aik, pasal baju 2... betol2 ker edit sendiri 2.. cam confuis jer...)
hehe

weeda said...

Hehehe ko caya ke Din?? Tu akak edit laa..dia pakai Tshirt hitam tu jer..takkanlah betul2 plak hahaha..kelakar la ko ni :P

nasa said...

huhu..t'ingt lak time2 org shooting kat umah ampang dulu..

weeda said...

tu la pasal...rindu kat umah kan :(

Mommy Lyna said...

Wah! Fahrin ahmad upenye. Ala bestnye.. Kite minat dia tp hampeh la kalo nak jumpa tu.

weeda said...

Mommy Lyna : hehehe mak2 budak pon minat dia kan :)


Thanks kepada sesaper yang singgah masuk dan baca blog saya hasil pencarian fahrin ahmad :)

fea said...

best nyer...dapat jumpa parin amad....kemsalam kat dia ye kak...

weeda said...

alahaiii nak sampaikan salam camana..jumpa hari tu je la dik huhuhu :P

Embun Pagi said...

jeleeeeeeeeeeeeeeeeeess!! sob sob.. =(
huuu..;p

Anonymous said...

nk pndapatan smbilan mudah??
http://www.pendapatanpanas.com/?id=imranmahzan

fara feroza said...

saya jeles!!!! sekian terima kasih...

hehe

saya cintakan dia

fara feroza said...

sya jeles,, sekian terima kasih..

hehe

saya cintakan dia

ilyana said...

How about kita wat something crazy cause kita tengah panas ngan BFF kita yng bernama Fahrin Ashraff.(but dia bukannyer fahrin ahmad tau)dia nie budak pling Kuat Temberang.ish...........benci lerr.....but bila buka blog nie rasa macam bebas je.Thanks kak Weeda's.kalo ada masa Update lerr blog nie.

eyra said...

minat sgt2 kat Fahrin Ahmad..
besh klu dpt jmpe dy..
=)

weeda said...

laa x perasan masih ada org komen..sowiii..ni mesti search fahrin ahmad tersesat masuk ke blog ni hehehe...utk update terkini u all klik kat home..tp blog ni jarang update..maklum la ikut syok sendiri je hahaha...thanx :)