Thursday, April 2, 2009

Bila Aku dah Busan...

Salam...hari ni aku macam busan jer dari pagi...inilah manusia bila banyak kejer bising...bila time tak ada keje pon bising hehehe...So semalam aku ada terbaca something from internet la..Aku ni memang tak pandai bab2 IT nih..so semalam aku terjumpa something yang interesting...so macam jakun sket...so aku try dulu..nanti kalo OK aku bagitau korang link dia..ni untuk orang yang tak pandai macam aku la..saper yang dah pandai..lebih advance tu janganlah gelakkan aku..hehehe...so entry2 akan datang leh pakai menda nih nanti..nak tau ke menda apa aku citer nih???

Ini gambar untuk kajian aku yang pertama...susah nak pilih model..last2 aku pilih model2 nih jer sebab memenuhi kriteria untuk kajian aku...4 model dari kelab setembam...hehehe


OK....kajian berjaya..aku berjaya mengindahkan gambar ni...mengindahkan ke merosakkan haa?? hehehe...aku tau la buruk..jangan gelak! jakun tak aku? huhuhu

4 comments:

shibam.blogspot.com said...

woi tak aci lar, gi buat balik, kasik semua ada crown cam atas kepala datin seri tu, i want it now now now

NH Rawlins Una A said...

tahniah weeda
pasni boleh antar artwork kat majalah Voque versi PHI ye
hahahha
abis le korang

yuyee cap limau said...

hahaha..kak lawak r..terutama kak shibamm..blh tak buat gmbr tembam jadi kurus??nk try tok blberry..hehe

weeda said...

shibam - alaaa..kak Su nak jadi wife PM dah..tu sebab dapat crwon hehehe..

rawlins - tak leh lawan En.Haiqal la..dah master hehehe

Yuyee - nanti kita try ekk..hahaha