Tuesday, April 28, 2009

Dinner @ Hotel Grand Seasons

Baru2 nih kan ada minggu Setiausaha..so opis aku ada beli 1 meja untuk dinner di Hotel Grand Seasons KL 25 Aprl lepas..Kak Su, setiausaha opis kitorang memang ada seminar kat situ selama 3 hari...yang kitorang datang tu untuk Majlis Makan Malam dan perasmian Seminar tu lah..So Sabtu tu gerak ke sana menaiki keter aku tapi dipandu oleh En. Haiqal..kami pergi bertiga aku, En. Haiqal dan Kak Linda...bertolak dalam 6 pm lebih. Sampai je tumpang bilik Kak Su ngan solat Maghrib kat bilik dia..then baru turun ke ballroom...Yang agak tak puas hati meja kitorang hujung sekali ok huhuhu...tapi row depan...kira ok lagi la..So meja tu kitorang dok bertujuh jer..Cik Najwa pon join meja kitorang tak join jabatan dia hehehe...Big boss ngan wife pon datang...Boss sangat suka tepuk tangan kuat2 okay..Best lah boss baru nih hehehe...

Inilah kitorang kat dinner tu...See kitorang nyer S.U...Kak Su happy jer sekarang..muka sentiasa senyum dan berseri jer...bahagia dapat Boss sekarang hehehe...kalo dulu berkerut jer dahi tu..kesian dia...

Aktiviti malam tu macam biasalah ada ucapan2, pastu ada persembahan, jamuan makan dan ada artis jemputan Abang SY..Salleh Yakob huhuhu...sangat lawak la dia tuh...Lepas abis sumer kitorang pon balik...Overall memang enjoy dan aku happy. Walaupon aku bukanlah secretary, tapi Alhamdulillah dapat peluang begini pergi dan meraikan bersama kawan2 yg dikasihi..TQ Boss sbb beri peluang kami semua pergi malam tu :)

7 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaahhh...syoknyer mkn kat hotel smbil2 nengok owang nyanyiii.....hahahaha...salih yaakob tu memang lawak, kalau nak tau, adik dia sorg keje kat opis akak....same ajer lawaknyer, cara gelak pun same....jumpa dia mesti akan tergelak....ader jer idea dia nak buat lawak....

weeda said...

ye ke..mesti best kan kawan ngan dia..tergelak jer hehehe..Masa dinner tu SY mcm biasalah ngan broken english dia..nyanyi pon boleh tahan sorenyer :)

shibam.blogspot.com said...

memang enjoy kan malam tu weeda, so nanti kalau ada dinner untuk kerani2 cabuk kita bawak lagi dia orang pergi ramai2 pulak

weeda said...

okay kak...i follow jer :)

NH Rawlins Una A said...

yang penting
"today you come to see me with happy face
why yourface yesterday no good?"
har har har..
hancus!

weeda said...

memang lawak SY tu kan hehehe :)

Sue Vogue said...

mmg best sbb ada org mekapkan I lg mlm tu..TQ Teratak Aku...