Sunday, April 5, 2009

Gathering with my best friends


Setelah sekian lama aku tak jumpa geng-geng aku kat UiTM dulu..akhirnya semalam dapat juga kami berkumpul berenam..sebelum ni kalo jumpa tak pernah complete sebab biasalah masing-masing dah ada life sendiri and sibuk..aku pon kekadang tak dapat join sbb clash dengan program aku sendiri..semalam kami berkumpul di rumah Padel kat Cheras..aku datang sorang jer sebab Omar ada kursus...Alhamdulillah semalam semua ada..Padel, Heny, Roha, Shida and Ain...aku memang sentiasa rindu kat diaorang nih...si Ain ngan Shida lah paling lama aku tak jumpa..So semalam kami buat potluck...Tuan rumah si Padel masak chicken chop, Shida bawak kek sebab sambut birthday anak dia sekali, Heny bawak salad, aku bawak puding roti, Ain bawak mashed potato ngan caramel..si Roha tak bawak pape..ciss roha diaorang kata patutnya ko bawak spagethi huhuhu... Bila dah lama tak berjumpa..macam2 ceritalah nak diceritakan..kisah dulu2, kisah family, anak-anak diaorang, macam2 lah..gelak ketawa macam nak pecah perut dah...aku happy sangat dapat jumpa ngan diaorang nih...teringat-ingat ajer masa study dulu...masa dok kolej and umah sewa...bestnya time tuh...hehehe...So aku sajer letak lagu kitorang..Sebuah kisah klasik dari Sheila on 7...uihh rasa nak nangis jer dengar lagu nih lagi2 tengok gambar korang..sayang aku tak ada gambar masa kita study dulu2..sebab aku tak rajin begambar masa tu..hmmm tapi memori kita..kisah sedih and gembira... masih kuat di ingatan..Aku sayang sangat kat korang...moga berjumpa lagi k...

7 comments:

kamikaze85 (fahmi) said...

akak jangan la nangis..... nanti saya pun nak nangis sekali.huhuuhuh!!!

weeda said...

nak tengoklah ko nangis hehehe..tak derlah bila kita dah lama tak jumpa member baik mcm terharu gitu huhuhu...

mamaaina said...

WEI..aku bwk jugak tau..mangga tu..ko tak makan erk???????

Anonymous said...

ko bwak ape ??? mangga erk? aa le...penatla sgt nak kutip mangga tu kan..

weeda said...

mamaaina - laa ye ke? aku tak tau pon huhuhu..mana ada makan mangga hari tu..tembikai ada la..

Anonymous - saper lak ni? rasa macam si shida je kan roha hehehe

*nnt gmbar aku email ek

mamaaina said...

Penat tau aku panjat..tak caya tanya padel..ko dah balik baru dia kupas..muahaaa

shida ...sibuk jer ko erkkkk....

Anonymous said...

eh..itu ako la sengal..padel yg comel.. ako tak kuase berblog nie.. tok org da kawin je..haha so..biarla ako remain as a anonymous..low profile hahah.. mmg la ko panjat..panjat tangga umah ko je la roha oiii