Friday, April 10, 2009

Bila Tata dan Jaja menyanyi...


Hari ni aktiviti waktu rehat aku berlainan dari biasa..Si Jaja dan Ita ajak kak linda, kak su ngan aku gi karaoke. Pertama kali join karaoke ngan budak2 nih hehehe...So kitorang gi naik Belly (keter Jaja)..sajer aku wat gambar tu hitam putih untuk menampakkan lagi keklasikan dan keantikan keter Jaja..hehehe..keter ni lama weh dari tahun 70an...so tak der air cond...berpanas lah kami dah lah jalan sangat jem...dengan pemanduan si jaja yang sangat laju dan ala2 pemandu F1..rasa macam naik roller coaster pon ada..see tangan aku dah pegang dashboard dah hahaha...Anyway Jaja thank you so much bawak kakak2 ko ni naik keter ko..sebenarnyakan..Kak Ida nak sangat join sebab teringin nak naik Belly tu Jaja bawak dan nak dengar Jaja nyanyi lagu wajip dia hehehe....

So bila kami sampai kat MusicBox tu (sila jangan sebut Magic Box yer nnt ada orang marah hehehe) kitorang pon nyanyi lah...Aku ni kalo gi karaoke mesti macam blur jer tak tau nak nyanyi lagu apa hihihi...tapi sangat best tengok gelagat kawan-kawan ni nyanyi...Lagi best sebab semua pompuan..so memang enjoy giler..Lagu hot Jaja kalo korang nak tau nyanyian S.Jibeng Cik Ainun Janda Muda...hahaha ko sangat lawak lah dik..Yang tangan kami melambai2 tu tengah nyanyi lagu Isabella ok...hihihi...Tata pon suara best...Kak Su ngan Kak Linda tak perlu dikomen lah sebab memang dah diva hahaha...kitorang nyanyi sejam jer sebab dah kena balik opis huhuhu...


Okaylah to Tata and Jaja thank you banyak2 yer menjemput 3 orang penyanyi undangan ni join korang..sangat enjoy...Good Luck untuk korangnyer final exam..Nanti kita kuar lagi yer hehehe...

10 comments:

shibam.blogspot.com said...

memang best dan sangat lawak kan, happening, hangat dan luar biasa dari yang biasa2 tu, tak tahan nengok ekspresi muka Jaja masa nyanyi siap tahan mengepit seluar lagi, ha ha ha, so weeda, lepas ni yer, para penonton, bapak2, ibu2 lagi yer

weeda said...

saya bagi 5 bintang untuk Jaja..leh masuk AF hahaha...Tata nyanyi lagu Jac sedap ok..

Sue Vogue said...

tersangatlah enjoys nyer dgn bebudak 2 org tu & first time tgk weeda goyang Inul...ayuh dong..goyang jgn x goyang...hehe

weeda said...

ni tok guru dia Kak Linda ajar nyanyi lagu tu hahaha...ternganga Jaja tgk TV tu..eh jgn citer lebih2..tu secret kita org2 pompuan kak..blog ni suami aku ngan family baca kak..jgn mengantoikan aku huhuhu..tolonggg kak lindaaaa...

ct_saggie said...

erm.....knp tak ajak yam..
nk ikut gak g...
lain kali ajak la yam

Anonymous said...

Yahhhhhh..... mmg besh karok... lagi2 ngan diva2 PHI..... sempoi depa nh.... Act dlm keta lg dah karok.... sbb keta xde radio... hehehehe..... sory ye atas pemanduan yg ganas.... hehehe....

~jaja~

weeda said...

ct - ala Yam ni pon Tata ngan Jaja punyer plan..kitorang follow jer :)

Jaja - pemanduan ganas ko lah yang buat kitorang seronokk dik hehehe :)

shibam.blogspot.com said...

weeda - dont worry darling, ko adalah seorang yang sopan ketika menyanyi, gerak badan malu2 jer, light2 jer, tak havoc cam jaja, tata, sue sue dan AKAK ler, sape lagi, hi hi

RaFFLeSiA MeRaH said...

salam kenal...jap lagi leh join AF la pulak...hiksss, mesti semua2 ni ader bakat nyanyi kan....huhuhu....apepun kita nak kan keseronokan tu jer, tul dak?

weeda said...

salam kenal..hehehe a'ah la kak..kita gi saja suka2 jer..rasa terhibur tengok gelagat masing2..nyanyi ke laut pon apa ada hal bukan wat recording hihihi :)