Friday, June 26, 2009

VOTE FOR DARWISY!!!

Petang tadi adik ipar aku, Huda msg..dia kata Walid tanya..aku dah vote Darwisy lom??Hehehe...mestilah Mak Ida dah vote...So memandangkan pertandingan masih dijalankan,tarikh tutup adalah pada 15 Julai so aku publish kat sini...kot2 korang sudi nak vote untuk anak buah aku ni leh la kan hehehe...tiada paksaan..aku tolong promote jer :) ni aku copy paste tentang pertandingan tu dari blog SIL aku :)




ok, ratuhati.com sedang menganjurkan satu pertandingan “bayi cinta alam”.. sesiapa nak join boleh jadi ahli ratuhati.com..

pertandingan bayi cinta alam yang dianjurkan ratuhati.com di taja oleh sharizals.com iaitu berupa potret untuk bayi dan juga cloth diaper tajaan Aatina Enterprise.. disebabkan hadiah yang sangat lumayan, maka darwisy pun turut menyertai pertandingan bayi cinta alam ni..
kawan2, meh lah cepat ramai2 daftar jadi ahli di ratuhati.com dan vote untuk darwisy di pertandingan bayi cinta alam.. (nak vote kena daftar jadi ahli dulu…) dan, lepas tu boleh lah memeriahkan forum ratuhati.com! ratuhati.com adalah portal keibubapaan.. anda boleh mendapatkan banyak maklumat mengenai keibubapaan dan juga berbincang dengan ahli2 mengenai apa jua masalah dan perkara..

ok, di bawah adalah gambar darwisy yang dihantar untuk pertandingan bayi comel.. kalau anda rasa gambar darwisy layak untuk menjadi bayi cinta alam ini, marilah join ratuhati.com dan vote untuk darwisy… vote anda sangat lah dihargai!



VOTE FOR DARWISY!!!




p/s : So tunggu apa lagi...Jom Vote hehehe...Terima kasih di atas undian ikhlas anda :)

10 comments:

uda said...

waaa......bagus...bagus....

weeda said...

iklan berbayar ni tau ha ha ha :P

sya said...

waaa... siap ada iklan lagik... bagus, bagus... hehehehe

nanti darwisy belanja mak ida dengan ayah omar eskrim... :P

weeda said...

nak eskim Haagen Dazs tak pon Baskin Robbins ek wahahaha :P

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

weh..darwisy ade dua tsu..jgn tersalah darwisy suda..hahaha.....pasti muhamad darwisy arafat!!!!

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

owg kata baskin robbins x halal la...

weeda said...

Dengar sini sumer...undi Muhamad Darwisy Arafat! Jangan Darwisy lain..hehehe

eh ye ke? tak tau lak..x per la bukan dapat makan pon...mahalll :P

PeNuLiS tAnPa NaMa said...

tkah jeles 2

Wana said...

comeii kott dak tue... single g tak dia? hehe

weeda said...

bukan kot kot..memang comel pon :)