Friday, June 19, 2009

Selamat Hari Bapa :)

21 Jun adalah tarikh untuk Hari Bapa Sedunia...So dikesempatan ini juga, aku nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua bapa2...Dalam hidup kita ni, mesti Ayah kita banyak berkorban untuk kita kan? Pengorbanan Ibu bapa tu tak terbalas rasanyakan..hmmm..

Selamat Hari Bapa diucapkan kepada Bapa mertuaku En.Johari Sulong..yang ku panggil Walid..Ingat lagi, 1st time suami aku bawa gambar familynya nak tunjuk pada aku, masa ni lom kawin la hehehe...Suami aku kata Ibu dan Walid adalah garang...bila tengok gambar, aku pon riso jugak...nampak garang hehehe...Tapi Alhamdulillah, bila da kawin dan join Johari's family...mereka terima menantu yang serba kekurangan ini dan memberi layanan yang baik...walopun nampak serius, Walid selalu buat lawak hehehe..Terima kasih Walid :)

Walid dan Ibu...ehh...ada adik ipar enteprem kat belakang tu...hihihihi

Dan tidak lupa juga buat insan yang disayangi yang bernama Samsudin Haron iaitu ayah tiriku yang ku panggil Abah...Abah..hmm sebut jer da rasa hiba...Dengan Arwah Abah la tempat aku menumpang kasih seorang bapa...segala pengorbanan dan kasih sayang diberi amat dihargai..Terima kasih Abah...Hanya doa yang dapat diberi oleh anakmu ini...How I miss u so much...okay x leh nak citer lebih2...sangat sedihh :(

Hmm...mungkin ada yang tertanya..kenapa nama bapak aku tak der kan...nama seorang Ayah yang aku berbintikan untuk seumur hidup...yang disebut setiap hari, bila orang tanya have to mention binti apa juga kan? Semoga Tuhan sajalah membalas segalanya...

SELAMAT HARI BAPA :)

6 comments:

shibam.blogspot.com said...

syedih ahh bila weeda mentioned pasal menumpang kasih sayang ni semua, takpe weeda, ada hikmah di sebalik kejadian.

weeda said...

jangan syedih2..nanti aku lagi syedih hehehe...

NISREEFA said...

jgn sedih2x ye dik..

uda said...

mana ade k.ida tumpang2 kasih...k.ida kan adik beradik kita gak..

weeda said...

oh Uda..tq,so sweet..terharu kak ida huhuhu..eh ayat yg tumpang kasih tu masa citer utk Abah kak ida la hehehe...nanti kem salam Walid ye kami tak dapat balik minggu ni..tau je la abang awak tu hahaha :P

ladylovegood said...

uhuk2 aku pn dah tak ade abah... sebab menyambut seruan ilahi. ape pn ida kite kene bebalik kpade agama kite k. aku kenal ko dan kite pn selalu bkongsi kasih syg sbg sahabat kan.setiap ape yang kite kurang akan Allah gantikan ngan yang lain.sbgi anak yg paling penting kite redha akn ibu bape kite dan Allah akn redha pd kite.walau siape pn mereke doa kan yang tbaik tk mereke. selebihnye itu urusan Allah....i love you pren...