Wednesday, June 10, 2009

Mood Holiday hehehe

Salam kawan2....Adalah dimaklumkan bahawa esok aku akan bercuti sampai Isnin...Yahoooo...hehehe....macam la ada orang kesah aku cuti ke tidakkan :P Lama dah aku apply cuti nih dari bulan lepas sebab memang dah set date oleh sedara aku...Aku nak gi pergi bercuti ngan family aku sempena cuti sekolah ni..Destinasinya adalah Port Dickson huhuhu...lagi2 PD macam x der tempat lain dah hehehe....

Lama jugak kami tak kuar jalan jauh2 macam ni..yer kalo gi PD pon dah kira jauh la jugak untuk mak aku hehehe...Kali ni sedara2 dari Singapore pon InsyaAllah turun...boleh lah jumpa..sebab dalam setahun lom tentu dapat jumpa...jangan kata setahun, 2 ke 3 tahun pon lom tentu dapat jumpa hahahaha....

Kami pergi hari Jumaat ni sampai hari Ahad...mak cik aku sponsor tempat tinggal...makan adalah sendirian berhad hehehe...tempat kami nak stay tu pon tempat yang aku gi ngan member2 kelab keter suami aku dulu tu kat Mayangsari...Ok la tu kann...Buat suamiku, nanti kita tengok sunset ek hehehe...abang ipar aku ada kamera baru yang canggih...jangan lupa bawak wehhh (kalo dia baca la hehehe) Harap2 sumer ok dan aku harap mak dan adik2 aku dapat bergumbira hehehe :) Kita Enjoyyyy (Pochue sila bawa bertenang yer hehehe)
Hi5 Emoticon

8 comments:

shibam.blogspot.com said...

hah, pastu nanti tempek gambar, weeda dan Mr.O amik gambar berpegangan tangan sambil berjalan2 di pesisiran pantai melihat sunset, fuyoooo, tantek, tantek

kamikaze501 said...

jgn lupe letak gambar masa makan yer...!!! saya ak bagim komen....hahahhahha!!!b huhuhu. jgn mare yer kak..

weeda said...

kak shibam - huhuhu kalo ada kesempatan la ek..tu kalo gi berdua leh la hahaha..over tauu :p

Kamikaze - Hahaha memang aku cop ko entry makan la dek hihihi...ko x komen siap ko ek :P

NISREEFA said...

sama la kita .. akak pun nak gie PD so meh nyanyi bercanda dipasiran pantai..lalalal

weeda said...

selamat becuti juga kak :)

HM Hafizd said...

wahh.. best giler bercuti.. bersponsor lagi... hehe

have fun,,, ceewahhh

nur_rule said...

Yeay! Mari kite bercuti.. walaupun aku sampai lambat sket sbb abg ipar ko tu xdapat cuti, tp nntkan kedatangan kami..haha!! xsabar gak nak cuti nie, sbb rasa malas giler nak keje skrg;p..pasal camera dont u worry,awal2 dah siap masuk dalam bag;p.. nnt bole la apeq test amik gambar berpegangan tgn ko n mr.O tu..;-)...
p/s: Pochue nak itot x? ehehhee..

weeda said...

Hafidz - rezeki jgn ditolak hehehe..

Nurul - bagus..bagus...heehehe..c u there!