Friday, June 5, 2009

Thank You KAK LINDA @ SHIBAM JELITA ta ta ta...

Yeaayyyyy...aku dapat present hari nih...Kak Linda yang bagi hehehe...Untuk bulan ni dia pilih aku dan Kak Lija yang selalu bagi komen kat blog dia...


Kita dapat bear ngan getah ikat rambut...hehehehe Thank you so much kak..I lap you lah :)

So bear saya yg Cik Najwa bagi tu dah ada kawan hehehe...comel tak??cakap comel cepat! huhuhu...


Anyway to Kak Linda @ Kak Shibam mekasih bebanyak...memang kita sama2 buat blog so kita support each other la...blog akak memang terbaekkk...kerja sama2 dan blogging pon sama2...hehehe...Happy blogging sumer :)

7 comments:

shibam.blogspot.com said...

hadoiyai, tak menahan nengok gambar model yang pegang bear bear putih tu weiii, bila dah posing tertunduk macam tu kan, model itu adalah lebih comeyy dari bear bear itu. harap maklum. You're welcome weeda, hi hi, hadiah murah2 jer.

weeda said...

Hahahaha aku sajer nak enteprem jugak...tu muka nak tunjuk suka dan ucapkan TQ dgn ikhlas hihihi...Thank you kak :)

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

wahhhh...dah besar pun dpt bear lagi...beshh beshhh

tata said...

bestnye....nak gak?...heheehee...so sweet u all.kip in touch ya?

weeda said...

mama lieya - hehehe...ok la tu :P

tata - lamanyaaa x nampak tata di dunia blog hahaha..take care dik..selamat mencari kerja..all the best:)

NISREEFA said...

sangat comel itu bear dan tuan bear pun comel gak... akak nyer tak de ker??heheh

weeda said...

Oooo...itu kena tanya tuan yang sudi bagi tu..saya menerima sahaja hahaha :P