Wednesday, June 17, 2009

Harris and Zoobie

Aku tengah tak der idea nak update blog..tapi nak juga update hehehe...so mari kita layan gambar anak buah aku Harris Naufal...kenal tak? ni anak kakak aku laaa :P

Zoobieee...hehehe cuba teka apa Zoobie ni...aku ingat bear Harris..rupanya selimut daa...2 in 1 hehehe..apalah Mummy Ngah ni kan...

Ni picture masa kami di PD..next month dah genap setahun...Kalo aku panggil dia tak tengok..aku cakap la Zoobieee...nama bear yang sebenarnya selimut tu...nanti dia pon jawab balik zoobie sambil mata tercari2 si Zoobie ni hehehe...tapi dia jawab suara comel la hahaha...Hensem kan Harris ni? geram betul tengok dia terutamanya pipi dia tu hehehe...

3 comments:

mamaaina said...

ALAHAI..comelnya!!!macam auntie dia ah..heheheheh....

nur_rule said...

Waaaa cute la korg berdua. Sama pipi Harris ngn mummy ngahnye;p.. comeyy gambar yg harris herot muka tu, penyek kene peluk ngn mummy ngah.. haha.. ko suke ke zoobie tu, nnt aku beli present kat ko ek...hehee

weeda said...

roha - a'ah..Harris comel yang memang comel...Aunty dia comel yang "comel" hahaha..ayat mendalam tu wehh :P



Nurul - a'ah Harris kene penyek ngan Mummy Ngah dia yang "comel" ni hahaha...aku suka sebut Zoobie tu la sbb nanti Harris sebut balik pastu cari2 Zoobie tu, kot ko nak belikan nak selimut aku mana muat beb huhuhu :P