Sunday, June 14, 2009

Family day di Port Dickson 12~14 Jun 2009

Gambar yang tak semua orang ada..suami aku pon x der..jadi cameraman..ada sedara2 yang dah balik awal..kakak aku pon dah balik dulu..nak letak gambar sumer ada , kena tunggu sedara emel...x kuasa la plak...apa yg ada je lah yer :P


Aku adalah baru balik dari Port Dickson.dari 12~14 Jun 2009..sampai petang tadi dalam kol 3pm..
Seperti yang aku dah bgtau..ada family day belah Mak aku..
Kami stay kat Mayangsari Resort selama 3 hari 2 malam di sana...

Aku adalah happy dan brsyukur program ini dapat dijalankan dengan jayanya..
ni 1st time kami gathering ada sedara Mak aku punyer Pakcik iaitu adik kepada nenek aku..
Aku pon ada tak kenal anak2 kepada sedara2 belah Singapura..ni lah kalo dah dok jauh..dah tu orang2 tua jer selalu keep in touch..yang muda2 sumer pon tak kenal ada sedara rupanyaaa...
Sedara dari Singapura datang 5 keter dan 1 van..Orang dari sini adalah dalam 5 keter..

Macam2 ikutkan aku nak citer..tapi nantilah mood letih masih lom hilang..
Aku akan letak banyak gambar sebabnya aku memang tak kan cuci gambar2 tu..aku mmg x der album gambar laa...last sekali album gambar kawin hahaha...
So sumer aku taruk je dalam blog untuk kenangan aku..
Kalo korang nyampah tak payah la tengok...da kata blog aku (nak jugak cakap tu :P)

Memang best dapat berkumpul ramai2 macam ni...
Memang best bila relek2 dan makan jer...
Memang best la dengan aktiviti2 nyer...
Memang best dok lepak dan hu ha hu ha ajer...

Tapiiii...ada jugak yang tak best la wehh
Tempat yang kami stay tu kalo before nih aku dok puji dan rekemen orang gi sana..tapi...
time2 kami bawak orang...bawak lak orang dari jauh...sedara sendiri lak tu...
macam HAMPEH pon yer jugak...tengoklah kalo aku terajin dan mood aku nak story aku wat la 1 entry yer...

yang pasti Aku adalah HAPPY dengan percutian kali ini...walopon ada la jugak sket menda2 yang spoilkan mood aku...huhuhu
Isnin aku masih cuti...leh la rehat2 dulu...hehehe..k la gud niteeeeeeeeee :P

7 comments:

nasa said...

waaa!!!meriahnya...cpat2 upload cerita2 best dan yg xbest..huhu.. nak ikut!!!

yuyee cap limau said...

kak.lawa kak nyer blog..lomantik maaa..banyak lomantik..hehe,bercuti sakan nmpak..

weeda said...

nasa - hahaha sabar2...akan diciterkan khas untuk Pochue huhuhu

Yuyee - cikgu yuyeeeee...lama x nampak hehehe..lomantik? aiyaa tang mana yg lomantik maaa??huhu

shibam.blogspot.com said...

weeda, memang best gi bercoti kan, tak payah masak, tak payah kemas katil, tak payah sapu dan mop umah, ha ha ha, jom coti2 selalu

weeda said...

memang best kak oi..yang tak bestnyer duit yang kuar huhuhu...

nur_rule said...

uuuwwaaaa....kitorg xde dalam pic nie ;(.. xaci, patut amik family photo ni lepas game sabtu tu... uhuk.. uhuk..

weeda said...

tu la kan...ramai dah balik awal lak tu...saper punya planning ni?hehehe