Monday, June 8, 2009

Sepetang itu...

Waahh tajuk macam tajuk cerpen ke novel jer hahaha...Kali ni balik kampung adalah lebih best bila semua balik dan ada di rumah..means Darwisy pon balik hehehe :)

Petang Sabtu itu, Darwisy menunjukkan kehebatannya kepada Mak Ida. Darwisy dah pandai jalan hehehe...ni sajer pegang dia..kalo dah jalan tak nak orang pegang...pas tu jatuh2 sebab tak balance betul huhu...comel jer tengok dia jalan :)

Pastu kami naik buai sama2 hehehe...See sangatlah sukanya Darwisy ni...terkekek2 dia ketawa...ni cameraman amek gambar masa aku x senyum plak :P aku suka la buai kat umah tu..bila naik rasa macam citer Bawang Putih Bawang Merah yang citer dolu2 tu jer hehehe...


Bila dah petang sikit, sumer dah dok luar....see kalo balik kampung tak payah bawak baby stroller...naik ni lagi best hehehehe....bergilir2 orang tolak Darwisy sebab dia dah naik syok..bila berenti nak angkat turun jer dia nangis2...sampai maghrib juga lah kami lepak luar..hehehe...


10 comments:

kak ngah said...

kelakar muka darwisy kat atas buai tu.. gelak gile... hahaha

nak ambik gambar darwisy atas 'stroller' lawa tu... :)

weeda said...

ala amek jer kak ngah hehehe...ida nak gambar yg kita makan2 hari tu la..ada x?

shibam.blogspot.com said...

wei naik buai macam citer bawang putih bawang merah tu kan, aku nak tawen dengan anak raja, dapat pon kan, Raja O, hi hi

weeda said...

aku dapat naik buai tu lepas aku da kawin la kak hahaha...nantilah suruh adik2 ipar jer :P

NISREEFA said...

heheh.. sempat berangan2x lagi tue..

weeda said...

eh tak la berangan2...dari dulu bila nampak buai tu jer terus teringat citer tu :) ida suka citer tu hehehe

nur_rule said...

waaa da pandai jalan darwisy. bape da umo die skrg? da 1+ kan? harris ni still malas n takut2 nak jalan.. dgn off balance nye lagi sbb kecomelan punggung nye tuh..hahaa

weeda said...

setahun 5 bln kot..lebih kurang la hehehe...tak pe pas ni Harris lak ye :)

Cik Adik Manis Anne said...

comeyy gilo darwisy!! cam name cik Azwin Darwish..hehehhehe..

weeda said...

A'ah Awin masa tau nama Darwisy dia pon excited :P