Thursday, June 25, 2009

TRANSFORMERS 2...Korang Dah Tengok Ker???

Salam kawan2...semalam aku ikut suami aku ngan geng2 kelab keter dia gi tengok Transformers 2 : Revenge of the fallen...Korang dah tengok ker? Sesaper yang minat Transformers lom tengok sila jangan jeles aku dah tengok yer hehehe...

Aku tak la fanatik sangat ngan citer ni...tapi layanlah jugak...Semalam gi tengok kat Galaxy MBO Ampang..kawan suami aku yang setelkan sumer sebab diaorang dah plan lama nak tengok citer ni ramai2...Ikutkan aku mula2 malas nak ikut sebabnya semalam aku dah mula rasa nak demam.. puasa lak tu, dah tu nak pegi kena tumpang kawan suami aku lak...suami aku dari opis terus ke Ampang memang tak sempat balik sebab wayang start kol 8.30pm...memang malas giler nak gi...So semalam buka poser minum air sket dalam keter member suami aku tu..sampai jer makan burger sket share ngan suami aku...

Citer ni adalah best dan tak membosankan...ok jangan tanya aku nama2 robot tu sumer...aku tak hapal hehehe...setakat Optimus Prime ngan Bumblebee yang jaga hero tu aku tau laa...kelakar pon ye jugak citer nih..sayang aku tak sihat dan masih lapar so terganggu sket tengok citer tu...kalo tak sebab dah janji ngan suami awal2 dah tu member dia dah beli tiket awal2 untuk kitorang ,memang aku tak gi...tapi papepon rasa tak rugi juga pergi :)

So korang yang suka Transformers dan suka citer2 robotik ni memang tak rugi tengok...Heroin citer ni Megan Fox adalah sangat cun dan cekci...kompem mata2 lelaki akan terbukak besar jer selain tengok robot2 tu huhuhu...aku nak bawak adik2 aku tengok pon fikir2 jugak sebab ada scene2 yang pada aku tak sesuai untuk kanak2...

Habis je citer tu...ikut diaorang minum2 kat Dagang Avenue...aku ngan suami balik awal sebab aku tak larat dah...pastu balik umah terus flat okay...sudahnya dapat MC hari ni sebab kompem demam...Malam ni baru ada semangat sket nak buat pape..siang tadi aku tido jer...ok lah gud nite :)

4 comments:

HM Hafizd said...

suke-- suke.. suke..
jeles giler kak weeda dh tgk, sy blom lg.. tiket full, haha

weeda said...

huhuhu memang banyak tempat full...ni pon sbb member yg rancang sumer siap belikan tiket dulu..x per nanti Din tengok ek :)

Anonymous said...

k.ida,jom g cherating

weeda said...

cherating?huhuhu ada apa? laut ek :)