Wednesday, June 3, 2009

Konvo...

Tahniahhh kepada 2 adik ipar aku yang dah selamat berkonvo...Dina dapat Ijazah and Tiqah plak dapat Diploma...tapi masing2 masih belajar di UiTM untuk peringkat seterusnya...bagus..bagus..selagi rasa ada kemampuan belajar, belajarlah selagi boleh...memang sekarang dengan kelulusan yang tinggi amat penting untuk menentukan kerjaya anda semua pada masa hadapan...cewahh mentang2lah kerja bahagian kerjayakan hehehe...

Tiqah and Dina

Aku doakan adik-adik aku semua berjaya dalam pelajaran...aku akan tumpang gembira dan bahagia bila masing2 dah berjaya nanti...Tahniah untuk 2 adik ini..dan untuk adik2 yang lain..sampai masa giliran kamu pula..adik paling kecik now darjah 2...jauh lagi kan...harap2 semua berjaya :)

Tengok diaorang konvo, teringat lak aku pon pernah merasa juga...tapi aku tak excited sangat la masa aku konvo dulu sebab Arwah Abah baru juga meninggal time tu...pastu datang balik ke UiTM teringat2 semula..Masa pergi Dina konvo untuk Diploma dulu, suami aku sajer suruh pakai jubah Dina dan kami ambil gambar sama2 sebab masa aku konvo dulu, aku dan suami hanya berkawan tapi tak rapat..so kunun ada jugalah gambar konvo aku ngan dia hehehe...dulu Arwah Abah pon lulusan dari UiTM Shah Alam...Oh UiTM dihatikuuu...


p/s : Gambar diciplak dari blog Kak Ngah tanpa meminta izin....Tq kak Ngah hahaha

8 comments:

shibam.blogspot.com said...

Masa pergi Dina konvo untuk Diploma dulu, (cuba semak balik susunan ayat tu, rasa cam salah wei, semak semak semak) ha ha ha

weeda said...

Betul lah ayat tu..ni si Dina konvo untuk degree..yang saya citer masa dia konvo utk diploma dulu..dia dah 2 kali konvo la..

weh kalo ayat salah pejam mata je la..bukan karangan exam pon Hahaha

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

kak eda..ape lg....mane bear,coklat,bunga nyer...hiii....e2 hari konvo dina...mse ari konvo tqah xsempat bergambo....hee....

weeda said...

tunggu weekend ni ada 2 bear besar akan balik hahaha..alaa nanti kita makan sama2 1 family lg best:P

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

bear cm omar xnk la..uduh....huu....

weeda said...

sampai hati kata huduh..tu bear kak ida tu hahaha :P

kak ngah said...

ooo
ambik gambar tanpa kebenaran yee..
kena bagi komisen nih... :P

weeda said...

Hahaha...Jgn maraaa... TQ :P