Thursday, June 25, 2009

Blogger Award Friendship from Kak Shibam bam

Salam kawan2...aku adalah MC hari ni sebab demam selesema dari semalam...Jangan riso..Dr dah sahkan demam biasa je bukan H1N1 hehehe..Alhamdulillah...Hari ni aktiviti aku adalah rehat dan tido sahaja, badan rasa lemah jer, hope esok okay la...Malam ni buka blog nampak aku dapat award...Jom kita tengok award apa yer......


Blogger Award Friendship from Kak Shibam...Thank you kak sbb masih sudi bagi kat aku hehehe...Oleh kerana terima dari dia, aku ikut dia suruh tukar dari fakta ke auta..tapi aku letak jugalah the fact hehehe


Setiap blogger mesti menyatakan 10 AUTA diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya :


1. Aku adalah sangat rajin exercise...hakikatnyer... (setahun 2 ke 3 kali jer)

2. Aku makan yg stim2 and rebus2 jer (goreng2 lagi I likeee)

3. Aku suka sangat makan sayur (Selalu kena marah sbb tak makan sayo)

4. Aku tak suka makan fastfood (KFC,McD,Pizza,apa lagi??sumer aku adalah sangat suka hahaha)

5. Tu sebab aku kurus dan cantik (Statement yg buat orang termuntah..a'ah la ibu jari aku da kecik sket ;P)

6. Bab make up mengalahkan artis (Satu haper aku tak pakai..natural beauty? oh no...memang tak reti hehehe)

7. Terer masak macam chef (setakat nasi goreng, lauk2 biasa leh la skit2..bnyk lagi kena blaja)

8. Tak takut ngan serangga bagai (aku geli giler ngan lipas..sumer2 la..badan je beso :P)

9. Selalu gi honeymoon ngan suami aku (tak pernah berjalan jauh 2 orang je..honeymoon pon x penah..sila percaya yer)

10. Aku malas nak update blog (Aku rajin jugak update la...sbb aku suka jadi Blogger :P)


Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.


1. Kak Su - Walopun tak selalu update, saya bagi kat akak juga hehehe

2. Din - Mamat hencem yang dah abih belajar

3. Kamikaze - Blogger yang rajin komen bila aku wat entry pasal makan

4. Yuyee - Blogger yang lama mendiamkan diri..sibuk ye dik...

5. Kak Anis - ex opismate dolu2

6. Kak Zel - Blogger yang sangat best...tak tau la dia sudi ke tak amek hehehe


okay DONE! 6 penama di atas..sudi2lah amek yer...HAPPY BLOGGING :)

7 comments:

shibam.blogspot.com said...

weeda, well done, memang berkesan ubat ubatan yang ko amik tu, kreativiti ko menjawab soalan amat menonjol sekali, ha ha ha, blog selagi rajin ye weeda, dah tak ada idea besok kita duduk ler dendiam

weeda said...

mana tak berkesan..siang tadi asyik tido jer dah makan ubat...malam ni baru rasa okay sket..jumpa esok :)

leo said...
This comment has been removed by the author.
kamikaze501 said...

amboi kak, perli saya nampak??? tapi thanks la yer bagi saya award...... nanti akak buat n3 pasal makan lagi yer..???? hahahahah

weeda said...

hari tu kan ko bagi award kat aku..aku bagilah balik..fair la kan hehehe

HM Hafizd said...

okey... bru ambik.. hehe
sbnrnya sblm nie x perasn pon nma sy ada jgk rupanya.. haha.

Sue Vogue said...

thank u weeda...walaupun tak rajin update blog, anyway thanx so much sbb bagi k.sue keje sikit supaya bole komen & update blog ye...