Tuesday, June 16, 2009

Kisah di PD ~ Part 3 ok ni last :P

Okay sambung Part 3 lak hehehe...Hari Sabtu malam tu kami dinner beramai2 kat satu restoran ni...Kak Ila sepupu aku kuar awal cari tempat dan orderkan makanan sebab tak nak kejadian tunggu makanan yg lama berulang ( ni aku akan buat 1 entry yg aku xpuas hati yer hehehe). So kami sampai jer kat restoran tu, meja sumer dah tersusun..so sikit2 makanan dihantar...Penuh 1 ruang dalam restoran tu dengan family kami sahaja...suami aku kata kot orang luar tengok mesti ingat restoran ni best sebab ramai jer orang makan hehehe...orang luar sumer dok makan yang kat bahagian luar jer...

Masa nak start makan, kami sumer baca doa makan beramai-ramai...kuat lak tu...macam kat dining asrama masa nak mula makan baca doa sama2 hehehe...Makanan okay la jugak, tapi ada story aku nak citer nanti....tungguuuuu :P

Ok so finally dah hari Ahad...lepas dah check out dalam kol 12pm...kami lepak2 kat hall bawah ambil gambar sama2 dan bersalam-salaman...ada 2 beca kat situ, so kat situ lah banyak amek gambar..kelakar bila cameraman suruh model2 ni berposing huhuhu...mak aku tak suka amek gambar, tapi hari tu dia layan la jugak orang2 dah panggil suruh bergambar juga hihihi...


Kami bertolak dari Mayangsari lepas sedara dari Singapura semua dah balik...sebelum balik singgah kat Teluk Kemang untuk lunch pastu baru terus balik ke Kajang...Diaorang bincang2 nak wat event ni tiap2 tahun..tapi tak tahu lagi...tengok macam mana...Aku harap dapat lah berjumpa lagi :) Terima kasih kepada semua....ok that's all...The end


p/s: Okay Pochue dan Nurul sila komen setiap entry...leh gitu?hahaha

5 comments:

shibam.blogspot.com said...

cecepat sikit update citer tak puas hati ko tu, akak bab2 tak puas hati suke betul, ha ha ha

weeda said...

itu entry tunggu mood hot sampai hahaha..ni tgh suam2 kuku maklumlah baru masuk opis :P

Cik Adik Manis Anne said...

saya pon xsabo nie nak tau citer yg xpuas ati tu...hahahhaha..saya kan suke sebok²..:D

nur_rule said...

ni comment utk lengkapkan request cik weeda suh comment utk setiap post...;p.. haa, cepat2 komen xpuas hati ko, nnt aku leh tambah asam garamnye..hahaa.. sampai kol 1pg kate dok bersembang pasal xpuas hati tu, mesti best cite nih..;p

weeda said...

Hahaha...ko wajib komen sebab ko jer saksi yang baca blog aku hahaha...lawak la plak :P