Tuesday, June 9, 2009

Makan di Puncak :)


Salam kawan2...ni citer last week lagi hehehe...Sabtu lepas, kami dinner beramai2 di Restoran Selera Puncak...orang sini panggil Puncak jer...Kami makan2 sempena meraikan Walid untuk Father's day, Birthday Encik (kakak sulong Walid) dan juga meraikan Dina dan Tiqah yang baru berkonvo...3 dalam 1 hehehe :P

Malam tu kami makan steamboat...dan untuk father's day ada kek dan kad khas untuk Walid. Anas BIL aku kena baca kad tu...pastu Walid bagi speech sket hehehe...Pas tu kami pon makan...memang kenyang tul la malam tu huhuhu....Aku adalah sangat risau sebab last week dan this week, banyak lak acara makan2 ni ngan kenduri lagi....makin bulat la aku ngan suami hahaha...Minggu ni aku akan ke PD plak..haduiii....kena ganti pose la next week huhuhu...(kantoii x ganti lagi :P)

5 comments:

en_me said...

3 in 1 macam kopi segera fulakkks.. ehehe, salamms akak weeda tewwwouseen

weeda said...

salam en me...dari mana jugak lah leh jumpa blog ni? dah datang temerloh ye..tu kg suami kita tu huhuhu..

kamikaze501 said...

hehehe... x boleh komen banyak2 nanti akak ckp saya bab makan saya suka komen jer.... huhuhuhuh

weeda said...

ko memang ek...muncul bila entry makan je :P

Sue Vogue said...

jum weeda..kita posa ramai2 next week...