Tuesday, June 16, 2009

Kisah di PD ~ Part 2 :P

Okay sambung Part 2 plak...huhuhu...ni tempat kami berkumpul dan menjalankan aktiviti tu :)

Oh yer lupa nak letak tadi...Mak aku secara sukarela menjaga hadiah2 ..nak skip main game la tu hahaha...

Okay selain games...kami ada buat lucky draw....Aku, suami ngan adik aku dapat la jugak hehehe..hadiah2 semua adalah sponsor sendiri2....masing2 bawa present sendiri , pastu kami kumpulkan jer dan campurkan....yang menyampaikan hadiah adalah senior2...ada jugak game2 lain tapi aku x ingat sangat la :P yang lawaknya rules of the games, mesti ada "Tak boleh menangis" hahahaha...tahu2 jer la budak2 nih...dah la sedara2 sendiri jer kan...tapi main game kalo kalah pon dapat juga hadiah...dapat pensil ke coklat huhuhu

Lepas acara game habis...ada sesi nyanyi2 sket...yang ni family Pakcik aku yang aku panggil Ayah tu...family diaorang ni memang suka nyanyi..suka dan memang pandai menyanyi hehehe...so Ayah, Mak, Kak Ana dan Syadza nyanyi la 1 lagu....Yang tudung merah tu aku panggil Mak...memang stylo kan?hehehe....dia ni penyanyi group nasyid time dolu2...siap kuar kaset bagai okay...so hari tu dia pon nyanyi lagu nasyid..Kalo siapa2 yang mengikuti blog aku betul2, awal tahun ni aku ada balik Singapura sebab pakcik aku sakit masuk ICU kan? haaa ni lah pakcik aku dah sihat...leh nyanyi2 lagi hehehe...Alhamdulillah

Tak fair lah orang muda jer main game...so untuk senior2...kena sampaikan 1 cerita...so diaorang pon sampaikanlah cerita2...ada yang bagi nasihat...pastu kami doa sama2...


Itu jer lah main aktiviti kami...lepas tu naik lunch dan aktiviti bebas semula....ni ada sket gambar yang random hehehe






5 comments:

Cik Adik Manis Anne said...

best giler holiday kak weeda nie..byk bebenor gambo² yg disnapkan..hehehehhe..

weeda said...

yer harus disnap sumernya..sebab belum tentu dapat berkumpul macam ni lagikan..kitorang jarang2 dapat jumpa ramai2 macam ni hehehe

nur_rule said...

wehh pic syadza nyanyi xde ke? apeq dok puji2 sedap betul suara syadza. mane tumpahnye kuah kalo x ke nasi kan..mmg sedap la suara die, leh wat album jugak. kalo aku banyak duit bole le jadi producer...;p

weeda said...

gambar masa dia nyanyi x der lak huhuhu

Excel Manager said...

nice photos