Wednesday, December 3, 2008

The Moon's Smile :)


Lama x update..sampai ditegur oleh Ketua Blog hehehe...rasa macam x ada yg best nak diciterkan...anyway 1 disember 2008, jam 8.00 malam...aku tgh sibuk kat umah baru angkat barang sket...then hubby sms..."tengok langit...bulan tengah smile"...aku peliks jgk sbb husband aku x penah la masa becinta ke da kawin ni bercerita ttng langit , bulan, bintang ke apa...Bila tengok atas...a'ah laa...bulan senyum...terus panggil adik and akak...cakap tengok atas...moon tengah senyum kat kiter :) budak2 ni tiba2 seronok teloncat2 sambil jerit2 "moon smile..ye ye moon smile"...

2 bintang tu macam mata...then bulan sabit tu senyum :)...Subhanallah...cantik jee tengok...then esoknye masa baca paper, baru tau itu satu fenomena..bukan bintang tapi Planet Venus dan Planet Jupiter...X tau naper...aku teringat citer XXtray lak biler citer bintang2 ni hehehe...Anyway...alhamdulillah terpilih menyaksikan keagungan Tuhan yang jarang2 berlaku di dunia ini...itu ajer....sekian... :)

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

wah weeda ko jarang2 update, sekali update blog, cantik oh itu gambar, jual kat majalah 3 nanti mesti dapat royalti tu.....

weeda said...

Hihihi...aku ciplak je picture tu kat internet..mlm tu try amik gambo..tapi memandangkan x de camera dan hp yg agak canggih..maka golap la gambarnye hehehe...dapat royalti kena saman plak karang...