Thursday, December 18, 2008

Tahap busan yang melampau....

Malam ni...rasa busan sangat...tadi gi umah lama amik barang lagi...bilalah nak abis ngemas ni...husband aku kuar plak jumpa org nak nyewa..mak da tido....so surf2 la internet....teringat berita petang tadi....ish x best la....then tiba2 macam dapat idea yang sengal plak tengah busan tahap dewa nih...Cik Najwa macam bagi sumber aku nak wat citer ni :) hasil citer rekaan aku korang bacalah nanti...aku ni nampak je mcm ni tapi kalo da sampai tahap mengong ngan sengal aku nih...menda yang x dijangka pon leh jadi...huhuhu...layannnn :P

No comments: