Tuesday, November 25, 2008

Mak Kucing...


Mak Kucing yang manja and noti


Muka control cun...macam tau2 je aku snap picture dia

Tak tau la malam ni bila tengok2 pic lama...rindu je...ni aku upload gambar kucing kesayangan aku plak...nama dia MAK KUCING hehehe...Lama aku jaga dia...dari aku darjah 6 rasanya...ke awal lagi x ingat..tapi yg pasti masa aku sekolah menengah mmg dia da ada...Dulu2 masa time sekolah, aku mmg suka sangat kucing...paling banyak 8 ekor...tapi satu2 mati..hilang pon ada..banyak la citer...sumer aku sayang...

Dalam bnyk2 kucing..Mak Kucing ni la paling aku sayang...Dialah tempat aku luahkan perasaan dulu2...Mungkin sbb Mak Kucing ni paling lama dengan aku..tu yg sayang sangat...dari dia muda sampai la tua...Tapi sekarang Mak Kucing da lama x balik umah dah...sebelum ni, pernah sekali dia tak balik sebulan lebih..aku kata dia da jumpa pakwe jauh...tapi nasib dia baik sbb suami aku terjumpa dia kat area rumah kawan dia masa dia pi terawih...masa tu jumpa balik la Mak Kucing...

Tapi..now da 2 bulan lebih dia x balik...aku rasa dia da sangt tua la...dia dah x ingat jalan balik umah...yelah gigi dia pon da x ada...mmg da tua Mak Kucing ni...Aku harap kalo dia dapat tuan baru..moga dapat yg lebih baik dari aku...tapi kalo dia dah x ada kat dunia ni... :( InsyaAllah aku pindah umah dalm masa terdekat ni...Aku cakap ngan mak aku...nanti kalo Mak Kucing balik macam mana? x ada orang da..ishkh...cedihnye...mak aku kata x kan nak tunggu dia...hmmm... :(

2 comments:

Haiqal Rawlins said...

Cedeynyer...
Paham perasaan insan2 yang berkawan rapat nga binatang kesayangan ni..
Kehilangan diorang memang menyakitkan
InsyaAllah...dia tiba di tempat yang lebih elok untuknya...

NoHAno NiMRod said...

siannye Mak Kucing huhuuu...
harap kalu ader org jumpa dia, dia dibela dgn baik..
huhu siannye... :-(