Tuesday, December 16, 2008

Tragedi keretaku...4/12/2008



4/12/08..hari minggu last keje before cuti raya haji...baru amik cuti untk 5/12 sbb nak setelkan umah...Masa jalan ke kereta..dari jauh dah nampak lain macam kereta aku ni...ada menda atas cermin kereta aku...Bila dah dekat...rasa kecewa sangat...Ada orang dah langgar kereta aaa...abis cermin side mirror ku...ingat nak tanya Pak Guard..tapi x de lak...Aku memang selalu parking kat tepi kolej tu...tapi x sangka plak jadi macam ni...mesti suami aku mara kalo tau :(




Sakitnyer hatiku ini...



retak sudah...sedihnyeee :(



Ada kesan cap jari..mesti org tu nak betulkan tapi x leh...kalo CSI boleh jgk cek cap jari saper...

Malam tu pas husband abih dinner baru aku bgtau...seperti yang dijangkakan mukanya berubah la...dia try betul2kan...boleh lah lekat balik cermin tu...tapi retaknya gitu la jugak...nasib x pecah..signal pon ok lagi...Try cek dgn member...kalo nak betulkan dekat rm450..dah lah banyak duit pakai nak pindah ni...dugaan betul...Tapi ntah kenapa...syukur la..ni dugaan kecil..kalo macam kes yang tanah runtuh tu..lagi harukan.....coobaaannn...

3 comments:

zeera said...

sy rs..maybe moto kot langgar..sbb 2 ayah sy xkasi park kt c2..

weeda said...

betul cik zeera...suami akak pon syak motor yang langgar sebab ada calar daaa...pasni kena cari tempat lain aaa...buat kawan2 hati2 yer...sayangilah kereta anda... :P

zeera said...

marila kite same2 memaking d tgkt 2 ye tuan puan..